Ümran Seyhan yakın çevresine açıkladı: "Evlilikleri kağıt üstündeydi"

Komşusu ve arkadaşı Serpil Tosun'un eşi Kenan Tosun ile aşk yaşamaya başlayan Ümran Seyhan'ın suskunluğunu yakın çevresine bozduğu iddia edildi.

Ümran Seyhan yakın çevresine açıkladı: "Evlilikleri kağıt üstündeydi"

Serpil Tosun, kocası Kenan Tosun ile tüm paylaşımlarını sildi.

Ümran Seyhan'ın kızı oyuncu Serenay Sarıkaya ve Kenan Tosun'un kızı oyuncu Cansu Tosun, yaşanan gelişmelerin ardından herhangi bir yorumda bulunmak istemezken; Serpil Tosun bir açıklamada bulunarak "Her şey doğru. Konuşacak bir durum yok onları Allah'a havale ediyorum..." ifadelerini kullanmıştı.


Ümran Seyhan yakın çevresine açıkladı: "Evlilikleri kağıt üstündeydi"


BOŞANIYORLAR

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa" programının haberine göre Ümran Seyhan'la aşk yaşayan Kenan Tosun 35 yıllık eşi Serpil Tosun'dan boşanmaya karar verdi. Tosun'un eşyalarını toplayıp Ümran Seyhan'ın Şişli'deki evine taşındığı söyleniyor.


Ümran Seyhan yakın çevresine açıkladı: "Evlilikleri kağıt üstündeydi" - Resim : 2


YAKIN ÇEVRESİNE YASAK AŞKINI SAVUNDU

Müge Dağıstanlı; "Aileyi tanıyan birisiyle konuştuk. 'Evet çok samimilerdi ailece görüşüyorlardı. Bütün site şoktayız! Hala yakıştıramıyoruz. Serpil de konduramadı' dedi.

Bir de Ümran Hanım'a yakın biriyle konuştuk, 'Aman zaten 13 yıldır ayrılardı. Kağıt üstünde kalan bir evlilik. Zaten ayrılardı. Hiç bir problem yok' diyormuş" açıklamalarında bulundu.



Ümran Seyhan yakın çevresine açıkladı: "Evlilikleri kağıt üstündeydi" - Resim : 3