Ünlü çiftin kızları, dedesinin cenazesinde 'yeni kimliğini' açıkladı

Ünlü oyuncular Ben Affleck ve Jennifer Garner çiftinin çocukları Seraphina Rose, geçen hafta sonu annesinin babası için düzenlenen cenaze töreninde yeni erkek ismini duyurdu.

Ünlü çiftin kızları, dedesinin cenazesinde 'yeni kimliğini' açıkladı

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre eski adı Seraphina Rose’u bırakan 15 yaşındaki genç, kısa kestirdiği saçları ve takım elbisesiyle adını Fin olarak değiştirdiğini açıkladı.


Ünlü çiftin kızları, dedesinin cenazesinde 'yeni kimliğini' açıkladı


Fin, bu yılın şubat ayı başlarında yeni kısa kesilmiş saçlarıyla fotoğraflandı, ancak cenaze töreni, gencin kendisini ilk kez kamuoyuna yeni bir isimle tanıtmasına vesile oldu.


Ünlü çiftin kızları, dedesinin cenazesinde 'yeni kimliğini' açıkladı - Resim : 2 


Facebook'ta canlı olarak yayınlanan anma töreni, ünlü oyuncu Jennifer Garner'ın bir hafta önce, 85 yaşında ölen babası William Jack Garner için yapıldı.

Fin, Garner'ın diğer torunlarının ardından kilise kürsüsünde kendini, "Merhaba benim adım Fin Affleck" diye tanıttı ve ardından Atasözleri Kitabı'ndan bir ayet okudu.

ÜVEY KARDEŞİ DE CİNSİYETSİZ İFADELER KULLANIYOR

Fin, Garner ve Affleck'in ortanca çocuğu, 18 yaşındaki ablası Violet Anne ve 15 yaşında Samuel isimli iki kardeşi daha var.

Ebeveynleri 2015'te ayrıldı ve boşanmaları 2018'de tamamlandı, ancak dostane bir ilişki sürdürüyorlar.


Ünlü çiftin kızları, dedesinin cenazesinde 'yeni kimliğini' açıkladı - Resim : 3 


2022 yılında Affleck, şarkıcı Jennifer Lopez ile evlendi. Lopez'in 16 yaşındaki kızı Emme Maribel Muniz de cinsiyet ayrımı gözetmeyen zamirler kullanıyor ve Fin ile üvey kardeş olarak yakın olduğu biliniyor.

Yeni isminin ilk ipuçları, birkaç gün önce Fin'in Los Angeles'taki okul otobüsü durağında annesine veda ederken fotoğraflanmasıyla geldi. Fotoğrafta sırt çantalarına işlenmiş "Fin" ismi görülüyordu.

Genç, yıllardır kısa bir saç kesimi kullanıyor ve düzenli olarak maskülen kıyafetlerle fotoğraflanıyor.