Ünlü oyuncuların birlikte çıktığı tatilden dudak dudağa kareler!

Demet Evgar, iki yıldır aşk yaşadığı Levent Babataş ile birlikte görüntülendi. Fethiye'deki bir kamp alanında tatil yapan çifte oyuncu Gülcan Aslan'ın yanı sıra Uraz Kaygılaroğlu ve şarkıcı Hadise'den geçtiğimiz günlerde ayrılan Kaan Yıldırım eşlik etti.

Ünlü oyuncuların birlikte çıktığı tatilden dudak dudağa kareler!

Milliyet Gazetesi'nden Ali Keser'in haberine göre meslektaşı Melis İşiten’le boşandıktan sonra adı pek çok isimle aşk dedikodusuna karışan Uraz Kaygılaroğlu, son olarak oyuncu Berrak Tüzünataç ile aşk yaşamaya başlamıştı. Birlikte görüntülenen ikilinin ortak arkadaşları sayesinde tanıştığı ve çok mutlu olduğu konuşuluyordu. Ancak, ilişkilerinin ömrü çok kısa sürmüştü.

Uraz Kaygılaroğlu aradığı aşkı oyuncu Gülcan Aslan'da buldu. Fethiye'de ki kamp tatilinde ilk kez objektiflere takılan ikili aşklarını gözler önüne serdi. Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Gülcan Aslan'ı öpmeye doyamadı. İskelede başlayan öpüşme denizde devam etti.

Ünlü oyuncuların birlikte çıktığı tatilden dudak dudağa kareler!

Ünlü çiftin yakınlaşması karşısında kahkahalar atan Demet Evgar Levent Babataş ikilisi de, denizde romantik anlar yaşadı.

Ünlü oyuncuların birlikte çıktığı tatilden dudak dudağa kareler! - Resim : 2

Kaan Yıldırım, sevgilisi Hadise hakkında çıkan iddialardan sonra ilişkilerini noktalayıp, "3. bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Dostça ayrıldık" açıklaması yapmıştı.

Ünlü oyuncuların birlikte çıktığı tatilden dudak dudağa kareler! - Resim : 3

Ünlü oyuncuların birlikte çıktığı tatilden dudak dudağa kareler! - Resim : 4

Fethiye'de Uraz Kaygılaroğlu ve Demet Evgar'a eşlik eden Yıldırım oyuncu çiftlerin arasında tek başınaydı. Yeni ayrılmasına rağmen bir hayli moralli görünen yakışıklı oyuncu, Benek çok havlayınca Kaan Yıldırım denizden erken çıkmak zorunda kaldı.

Yıldırım, denizden çıkar çıkmaz köpeğinin yanına koştu.