Uraz Kaygılaroğlu yeni sezonda iki koldan geliyor

Bir süre sahne gösterileri dışında dinlenmeyi tercih eden Uraz Kaygılaroğlu çalışma hayatına hızlı bir dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Uraz Kaygılaroğlu yeni sezonda iki koldan geliyor

Uraz Kaygılaroğlu şu günlerde yoğun bir tempoya girdi. Geçen sezona kadar setten sete, projeden projeye koşturan ünlü oyuncu, OGM Pictures‘la anlaşmış ve bir süre dinlendikten sonra şirketin beğendiği bir dizisinde oynamaya karar vermişti.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Zorlu PSM’de sahnelenecek olan “Aşık Shakespeare” oyunuyla da el sıkışan Uraz Kaygılaroğlu, provalara başladı. 


Uraz Kaygılaroğlu yeni sezonda iki koldan geliyor


Serdar Biliş‘in yönettiği oyunda Kaygılaroğlu’na Nezaket Erden eşlik ediyor.


Uraz Kaygılaroğlu yeni sezonda iki koldan geliyor - Resim : 2


Öte yandan Uraz Kaygılaroğlu Star TV’nin yeni sezonda seyirciyle buluşturacağı “Saklambaç” adlı dizide iki kadının güç savaşının orta yerinde kalan “Mete” rolüne hayat verecek. 

“Kadın”, “Camdaki Kız” gibi dizi tarihine geçen dizilere imza atan Nadim Güç‘ün yönetmen koltuğunda oturacağı dizide Cemre Baysel projenin ilk netleşen başrol oyuncusu olmuştu. 



Uraz Kaygılaroğlu yeni sezonda iki koldan geliyor - Resim : 3


Armağan Gülşahin‘in yazdığı dizi güçlü ve entrika dolu hikâyesiyle dikkat çekecek, sırlarla dolu aile ilişkilerinin arka planını nefes kesen hikâyelerle gözler önüne serecek.