Yaşlı çifte saldırı olayının detayları ortaya çıktı!

Tekneyle dünyayı gezen ABD'li Kathy Brandel-Ralph Henry çiftine yapılan korkunç saldırının detayları ortaya çıktı.

Yaşlı çifte saldırı olayının detayları ortaya çıktı!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre uzun yıllardır tekneleriyle dünyayı gezerek emeklilik hayatı yaşayan ABD'li Kathy Brandel ve Ralph Henry çiftinin Karayipler'deki durakları Grenada Adası açıklarında uğradıkları saldırıdan korkunç detaylar ortay açıktı. 

Çifte saldıran 3 saldırgan, tekneye el koymuştu. Yetkililer Brandel ile Henry'nin cansız bedenini bulamazken bu vahşetin detayları da açıklandı.

Grenada polisi, daha sonra yakalanan Ron Mitchell, Atiba Stanisclaus ve Trevon Robertson'ın hapisten kaçtıklarını ve saldırıyı gerçekleştirdiklerini duyurdu. Adam kaçırma ve cinayet suçlamaları yöneltilen saldırganların gözaltına alındığı ve sorgulandığı belirtildi. 


Yaşlı çifte saldırı olayının detayları ortaya çıktı!


Yetkililer saldırganların çifte saldırdığını ve içlerinden birinin Brandel'e tecavüz ettikten sonra öldürdüğünü duyurdu. Açıklamada, "Saldırganlar Virginialı Henry ve Brandel'e saldırdı, yatlarını kaçırdı. Çifti öldüresiye dövdüler" denildi.

Yetkililer, Stanisclaus'un Brandel'e tecavüz ettiğini de açıkladı. 

Grenada polisi tarafından yapılan açıklamada, Brandel'e tecavüz edildiği sırada Henry'nin hayatta olduğu ve bu olaya tanık olmaya zorlandığı belirtildi. Saldırganların daha sonra talihsiz çiftin cansız bedenlerini denize attığı açıklandı.

27 yıldır evli olan çift, Simplicity isimli katamaranlarıyla kışları Florida ve Karayipler'i geziyor, yazları tura çıkıyordu.

Çiftin rüya gibi hayatı, Grenada açıklarında hapishaneden kaçan üç firarinin teknelerine el koymasıyla son buldu.



Yaşlı çifte saldırı olayının detayları ortaya çıktı! - Resim : 2


Saldırının gerçekleştiği günün Brandel'in 71'inci yaş günü olduğu da kayıtlara geçti. 

Hakim karşısına çıkan saldırganların bir sonraki duruşmasının 27 Mart'ta görülmesine karar verildi.