Yılmaz Erdoğan'dan Ecem Erkek'e övgü dolu sözler

Birçok başarılı dizi, film ve tiyatro oyunu yazıp oynayan Yılmaz Erdoğan'ın "Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?" oyunu dijital bir platform için filme uyarlandı.

Yılmaz Erdoğan'dan Ecem Erkek'e övgü dolu sözler

Akşam Gazetesi'nin haberine göre filmin dijital galası geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

"Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?" filminin yönetmen koltuğunda Andaç Haznedaroğlu otururken başrollerinde Ecem Erkek, Ahmet Rıfat Şungar, Yılmaz Erdoğan, Atakan Çelik, Merve Dizdar, Devrim Yakut, Ushan Çakır, Bülent Çolak ve Engin Alkan gibi başarılı isimler yerini alıyor.

'KEŞKE KADINLAR ARASINDA DA BİR KAVUK OLSA'

Galada açıklamalarda bulunan Yılmaz Erdoğan, "25 yıllık bir hikaye bu. Asker kışlasında yazdığım öykünün buralara gelmesi heyecan verici. Daha önce bu rolü oynayan Demet Akbağ ve muhteşem ekibe selam olsun. Keşke kadınlar arasında da bir kavuk olsa... Ecem, umarım sen de başka bir arkadaşa 20 yıl sonra bu rolü devredersin. Ecem dünyanın en komik olmayan en komiği" ifadelerini kullandı.

'FİLM KIZ ÇOCUKLARINA GELSİN'

Daha sonra duygularını anlatmak için söz alan Ecem Erkek, "Metni o kadar seviyorum ki sarılasım geliyor. İçinde bulunduğumdan dolayı da büyük gurur duyuyorum. İlk sinema filmim. Bu film, özellikle kız çocuklarına gelsin" dedi.