Zeynep Sever: "Volkan’ın Hatayspor’u bırakmaması ona yeniden aşık olma sebebim"

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’le evli olan 2 çocuk annesi Zeynep Sever, eşiyle çok zıt iki karaktere sahip olduklarını itiraf etti.

Zeynep Sever: "Volkan’ın Hatayspor’u bırakmaması ona yeniden aşık olma sebebim"

Zeynep Sever, Ceyda Düvenci’nin NTV’de sunduğu “Bambaşka Sohbetler”in yeni yıldaki ilk yayınına konuk oldu.

Volkan Demirel’in güzeller güzeli eşi aşka bakış açısını anlatırken, “Aşk gerçekten bir duygudan ibaret ve geçici bir şey. İlk heyecanı, yoğun duyguları imkanı yok taşıyamazsın. Biz taşıyamadık! Realist tarafım ağır basıyor, ilk günkü heyecanı ararsan eğer, onun yerine başka bir şeyleri koymaya başlıyorsun. Ben öyle yaptım, muhtemelen Volkan da öyle yaptı… ” ifadelerini kullandı.


Zeynep Sever: "Volkan’ın Hatayspor’u bırakmaması ona yeniden aşık olma sebebim"


Birsen Altuntaş'ın haberine göre 
Zeynep Sever eşiyle zıt karakterlere sahip olduklarını belirtterek sözlerine şöyle sürdürdü: “Biz Volkan’la çok zıt karakterde iki insanız, depreme kadar da çok daha zıt karakterde iki insandık. Volkan maddeseldir, ben maneviyimdir… Volkan çok konfor düşkünüdür, ben daha yeniliklere açık bir tipimdir, onun için konforumdan vazgeçebilirim. O mesela lüks sever ben daha her şeye açık bir tipimdir. Onun depremden sonraki o manevi duruşu, Hatayspor’u bırakmaması, hayalinde olan kafasını karıştıran teklifler almasına rağmen, bir an bile düşünmeyip ‘Hayır ben Hatay’la devam edeceğim’ demesi benim için yeniden aşık olma sebebi… Bu depremden önce yoktu, deprem bizim hayatımıza o yönden de dokundu...”