Afra Saraçoğlu'nun ardından Mert Ramazan Demir'de sorulardan kaçtı

Meslektaşı ve rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile başlayan flörtlerinin bitip bitmediği merak uyandıran Afra Saraçoğlu, basın mensuplarının konuya ilişkin sorularına yanıt vermek istememişti.

Afra Saraçoğlu'nun ardından Mert Ramazan Demir'de sorulardan kaçtı

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programının haberine göre geçtiğimiz hafta gecelerde görüntülenen Afra Saraçoğlu, muhabirlere "Her şey yolunda. Çekimler güzel gidiyor" ifadelerini kullanırken hızlı adımlarla kendisini bekleyen otomobile koştu.


Afra Saraçoğlu'nun ardından Mert Ramazan Demir'de sorulardan kaçtı


Mert Ramazan Demir ile ilgili sorular karşısında endişeli ve tedirgin tavırlar sergileyen Afra Saraçoğlu "Hiç konuşmadım ki şimdi niye konuşayım? İşimizde gücümüzdeyiz çalışıyoruz." dedi.

Otomobile kendisini zor atan ünlü oyuncu; kapıyı kapatamayarak eli ayağına dolaştı.


Afra Saraçoğlu'nun ardından Mert Ramazan Demir'de sorulardan kaçtı - Resim : 2


Saraçoğlu'nun sevgilisiyle ilgili neden konuşmak istemediği merak uyandırdı.

MERT RAMAZAN DEMİR'DE KONUŞMADI!

Afra Saraçoğlu'nun konuşmak istemediği konuda Demir'in ne diyeceği merak konusu olurken genç oyuncu önceki akşam Cihangir'de görüntülendi.

Muhabirin "Dizinin reyting kaybında ayrılığın etkisi olduğu söyleniyor? Ne söylersiniz?" sorusu üzerine Demir, "Söylenir böyle şeyler. Normal. Teşekkür ederim..." ifadelerini kullandı.



Afra Saraçoğlu'nun ardından Mert Ramazan Demir'de sorulardan kaçtı - Resim : 3



Muhabirin "Peki ayrılık var mı? Eğer varsa açıklama yaparsınız tüm dedikoduların önüne geçmiş olursunuz" sorusuna ise Mert Ramazan Demir, "Ben hiç bir zaman açıklama yapmadım... Varken de yokken de... Şu an bir açıklama yapmam saçma olur." yanıtını vererek gözlerden kayboldu.



Afra Saraçoğlu'nun ardından Mert Ramazan Demir'de sorulardan kaçtı - Resim : 4