Aras Bulut İynemli'nin ağabeyi Orçun İynemli'ye eşi Eda İynemli'den suçlama

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin kendisi gibi oyuncu olan ağabeyi Orçun İynemli'nin eşi Eda İynemli, eşi tarafından darp edildiğini belirterek suç duyurusunda bulundu. Genç kadın, Orçun İynemli hakkında evde uyuşturucu madde yetiştirip kullandığını da ihbar edince emniyet harekete geçti.

Aras Bulut İynemli'nin ağabeyi Orçun İynemli'ye eşi Eda İynemli'den suçlama

Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin kendisi gibi oyuncu olan ağabeyi Orçun İynemli'nin eşi Eda İynemli, eşi tarafından darp edildiğini belirterek suç duyurusunda bulundu.

Olay 22 Ekim günü Eda ve Orçun İynemli'nin Beşiktaş ilçesinde bulunan ikametinde meydana geldi. İddiaya göre evli çift birlikte aldıkları alkol sonrası tartışmaya başladı.

DARP VE UYUŞTURUCU MADDE İMALATINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Tartışma büyümeye başlayınca yine iddiaya göre oyuncu Orçun İynemli eşi Eda İynemli'yi darp etti.

Eşinden şiddet gören genç kadın karakola giderek İynemli hakkında şikayetçi oldu.

İfadesinde eşinin kendisini darp ettiğini, aynı zamanda evde uyuşturucu madde imal ederek kullandığı ihbarında bulundu.

Emniyet güçleri ihbar üzerine savcılık izniyle söz konusu ikamette arama izni aldı.

EVİNDE UYUŞTURUCU MADDE YETİŞTİRİYORMUŞ

Eşinin, "Beni darp edip evde uyuşturucu üretiyor" denilen Orçun İynemli'nin ikametine giden emniyet güçleri yaptıkları aramada evin içerisinde saksılarda yetişmek üzere uyuşturucu madde ele geçirdi. Uyuşturucu maddelerle birlikte gözaltına alınan oyuncu ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.


Aras Bulut İynemli'nin ağabeyi Orçun İynemli'ye eşi Eda İynemli'den suçlama


Emniyette alınan ifadesinin ardından adliyeye getirilen oyuncu savcılığa ayrı bir ifade verdi.

"BAĞIMLIYIM TEDAVİ OLMAK İSTİYORUM"

İfadesinde evinde uyuşturucu madde yapamayı denediğini söyleyen ünlü oyuncu, maddeleri satmak için değil kullanmak amacıyla yaptığını ifade etti. Çıkan maddelerin tümünün esrar maddesi olduğunu söyleyen Orçun İynemli, aylık 250 bin lira geliri olduğunu, uyuşturucu satışından elde edeceği paraya ihtiyacının bulunmadığını, oyunculuk, yönetmenlik ve ses sanatçılığından para kazandığını belirtti.

Haftada iki üç kez madde kullandığını bağımlı olduğuna dikkat çeken İynemli, "Bağımlıyım tedavi olmak istiyorum" dedi.

ADLİ KONTROL ALTINA ALINDI

Savcılık ifadesi sonrası tutuklanması talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan oyuncu eşinin tartışma sonrası şikayetçi olduğunu ve bu durumdan pişman olduğunu kendisinin kullanıcı olduğunu belirtti. Hakimlik oyuncunun adli kontrol altına alınarak yurt dışına çıkışını yasaklayarak her Cumartesi günü karakola imza vermesine karar verdi. Savcılığın olayla ilgili yürüttüğü soruşturma devam ediyor.