Arto, Bülent Ersoy'u 'geri dönülemez' şekilde yalanladı!

Arto, birkaç gün önce canlı yayında kendisine 'Yalancısın' diyen Bülent Ersoy'un yalanını ortaya çıkardı.

Arto, Bülent Ersoy'u 'geri dönülemez' şekilde yalanladı!

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında birkaç gün önce Arto, menajerlik sistemi hakkında yorumlarda bulundu.

Bunun üzerine yayına bağlanan Bülent Ersoy, Arto'nun menajer Haluk Şentürk'ü kast ettiğini iddia etti.

Arto, Haluk Şentürk'ün adını vermediğini ifade ederken; Bülent Ersoy'da "Benim çalıştığım menajerler belli. İlk çıktığımda Zeki Tükel'le çalıştım. Ondan sonra Hasan Bora'lar öteki menajerler geldi. En sonunda da Haluk Şentürk" geldi yanıtını vermişti.

ARTO "GERİ DÖNÜLEMEZ YALANI" ORTAYA ÇIKARDI

Bugünkü yayında konuya ilişkin konuşan Arto, Bülent Ersoy'un 'İlk çıktığımda Zeki Tükel'le çalıştım' sözlerini 'geri dönülemez' şekilde yalanladı.

24 Ağustos 1973 tarihinde vefat eden o dönemin ünlü menajer ve organizatörü Zeki Tükel'in; 25 Ağustos 1973 tarihinde toprağa verildiğini hatırlatan Arto, "Sahneye ilk kez 1974'te Bebek Maksim'de çıktıktan sonra tanınan Bülent Ersoy; nasıl oluyor da 1973'de vefat etmiş olan menajerle çalışıyor?" sorusunu yöneltti.

 

 

Bülent Ersoy'un şöhret olmadan önce vefat eden menajerle çalıştığı yalanını rahatlıkla söylemesi izleyicilerde şok etkisi yaratırken; 24 Ağustos 1973 ve 25 Ağustos 1973 tarihli Tercüman Gazetesi'nde yer alan Zeki Tükel'in vefat ettiği ve toprağa verildiği haberleri, Arto'nun sözlerini belgeliyor.


Arto, Bülent Ersoy'u 'geri dönülemez' şekilde yalanladı!

BÜLENT ERSOY'U BOMBALADI!

Bülent Ersoy'a yönelik sert sözler sarf eden Arto, "Müzeyyen Senar, Behiye Aksoy ve Zeki Müren gibi sanatçılarla çok yakınmış gibi bir hava estirip onların hatıralarından yararlanıyorsun. Zeki Müren'e 'hırsız' diyorsun ama Zeki Müren, tüm malvarlığını Mehmetçiğe bırakmış, hepimizin değerlisi bir insan. Türk halkı; Zeki Müren'e gösterdiği saygı ve hürmeti sana göstermediği için bu kadar hazımsızsın... Sen bir sürü sanatçının ayağını kaydırmış ve ekmek parasını elinden almış birisin" ifadelerini kullandı.