Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğulları hakkında flaş gelişme

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti, Mayıs ayının sonunda 27 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişti. Aslantuğ ve Onan çifti duruşmaya el ele gelmişti.

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğulları hakkında flaş gelişme

“Kızıl Goncalar” dizisi geçen cumartesi sete çıktı. Gold Film imzalı dizinin FOX‘ta aralık ayında seyirciyle buluşması planlanıyor. İlk çekilen sahneleri izleyenleri büyüleyen dizinin kadrosuna son olarak Can Aslantuğ katıldı.

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğulları hakkında flaş gelişme


Birsen Altuntaş'ın haberine göre annesi Arzum Onan ve babası Mehmet Aslantuğ‘un izinden giden ve oyunculuğu seçen Aslantuğ “Can” rolüne hayat verecek ve doktor Levent’in (Özcan Deniz) kızı Mira’nın (Esma Yılmaz) okul arkadaşı olacak.



Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğulları hakkında flaş gelişme - Resim : 2



Necati Şahin‘in yazdığı, Ömür Atay‘ın ise yönettiği dizide Özgü Namal ve Özcan Deniz‘e Şerif Erol (Suavi), Erkan Avcı (Sadi Hüdayi), Hazal Türesan (Beste), Duygu Sarışın (Hande), Selen Öztürk (Hasna), Sitare Akbaş (Birgül), Mert Yazıcıoğlu (Cüneyd), Mert Turak (Naim), Tuğrul Tülek (Seçkin), Asiye Dinçsoy (Müyesser), Mina Demirtaş (Zeynep) Esma Yılmaz (Mira), Zehra Kelleci (Feyza), Yakup Turgut (Arif) ve Mısra Tüfek (Esra) ve Gürhan Elmalıoğlu (İdris) eşlik ediyor.