Barbie modasına Linet'te uydu! Harbiye'de pembe gece

Harbiye Açıkhava'da sahne alan Linet; poptan, arabeske, Türk Sanat Müziği'nden türkülere uzanan geniş repertuvarıyla seyircisine unutulmaz bir gece yaşattı.

Barbie modasına Linet'te uydu! Harbiye'de pembe gece

Her dilde şarkılar söylediğini dile getiren Linet, "Her zaman en içten, en güçlü, en yaşayarak söylediğim şarkılar Türkçe şarkılar oldu, o yüzden Türkçe’ye de şarkılara da aşığı" diyerek seyiricilerini selamladı.

 

Barbie modasına Linet'te uydu! Harbiye'de pembe gece

Konserin ikinci yarısına yaklaşık 1 yıl önce vefat eden annesini anısına Türk Sanat Müziği şarkıları ile başlayan Linet; "Beni sahnede dünyanın en güzel bakışları ile izlerdi. Sizler de öyle bakıyorsunuz ama o başkaydı. Bu eserleri de ondan öğrendim. Bu gece teyzem de burada, çok mutluyum, anneciğimi anmak istedim. Hayata sevdiklerimize sarılarak devam edelim” diyerek gözyaşlarını tutamadı. 

Linet, Harbiye konserinde İtalya’dan aldığı 2 farklı kostümle sahneye çıktı.


Barbie modasına Linet'te uydu! Harbiye'de pembe gece - Resim : 2


İlk yarıda giydiği pembe elbisesiyle Barbie’ye benzetilen ünlü sanatçı “Bu elbiseyi 2 ay önce yurtdışından aldım ve gardrobumda bekletiyordum, bu tesadüfü sevdim, ama Barbie’nin de bu kadar güzel sesi var mı, bilemiyorum.” şeklinde konuşarak seyircilerine kahkaha attırdı.



Barbie modasına Linet'te uydu! Harbiye'de pembe gece - Resim : 3