Barış Arduç 'o tweet'i silmedi

Akli Film’in TRT için çektiği Barış Arduç'lu Alparslan Büyük Selçuklu dizisine başarılı oyuncu Ezgi Çelik katılmış, dizinin yapımcısı Emre Konuk sosyal medya sayfasından bu yeni gelişmeyi heyecanla duyurmuş ve İbrahim Yınal'ın eşi Öke Hatun'u canlandıracağını açıklamıştı.

Barış Arduç 'o tweet'i silmedi

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Ezgi Çelik’in son anda kadrodışı kaldığı ortaya çıktı.

İddiaya göre Çelik’in geçen aylarda Şahan Gökbakar’ın attığı muhalif bir tweet’i paylaşması dizi TRT yayınlandığı için rahatsızlık vermiş, bu yüzden de oyuncuyla yollar ayrılmıştı. Dizinin kadrosuna girecek yeni oyuncu ise merak konusu oldu. Öke Hatun rolü Öykü Gürman’ın oldu.

Barış Arduç tweet’i silmedi

Öte yandan aynı dizide daha önce yine tweet krizi yaşandığı da kulislerde konuşulan bilgiler arasında… Dizinin Alparslan’ı Barış Arduç’un da geçmişte paylaştığı bir tweet’in sorun olduğu öne sürüldü. İddiaya göre yapımcı Arduç’tan tweet’i silmesi için ricada bulundu. Ancak yakışıklı oyuncu bu isteği kabul etmedi.

Aynı sorun geçmişte Masumlar Apartmanı’nda Ezgi Mola ve dizi başlarken Merve Dizdar için de gündeme gelmişti. Ancak projelerin başrol oyuncularına bu konuda yaptırım uygulanmaması da dikkat çekiyor.

TRT’yle iş yapan oyuncuların sosyal medya sayfalarında geçmişte paylaştıkları tweet’ler nedeniyle zaman zaman sorun yaşamaları sektörde tepkiyle karşılanıyor.