Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem

Bolu'da, Richter ölçeğine göre, 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD Yunus Sezer, "Bolu ilimizde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır" dedi.

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Bolu merkezde, saat 13.55'te 4.8 büyüklüğünde meydana geldi.

Yerin 8,13 kilometre derinliğinde kaydedilen deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi. Deprem, Bolu’nun yanı sıra Sakarya ve Bartın'da da hissedildi.

Bolu Valiliği’nden yapılan açıklamada, herhangi bir can kaybı ve yıkımın olmadığı, saha çalışmalarının ise sürdürüldüğü kaydedildi. 

AFAD Başkanı Yunus Sezer de Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Bolu ilimizde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunarım" dedi. 

VALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda saat 13.55'te Bolu merkezli 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Yerlikaya açıklamasında İstanbul'da deprem nedeniyle herhangi bir olumsuz durum ihbarı almadıklarını belirtti.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın twitter hesabından yaptığı paylaşımda "13.55'te Bolu merkezli AFAD verilerine göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Deprem nedeniyle İstanbul'da herhangi bir olumsuz durum ihbarı alınmamıştır. Allah ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun." ifadeleri yer aldı. 

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem


DHA