Britney Spears'a NBA yıldızının korumasından sert tokat!

Son dönemde sosyal medya paylaşımları nedeniyle çocuklarıyla arası bozulan ve hayranlarını endişelendiren pop yıldızı Britney Spears, bu kez bir şiddet olayıyla dünya gündemine oturdu.

Britney Spears'a NBA yıldızının korumasından sert tokat!

IndependentTürkçe'nin haberine göre NBA yıldızı Victor Wembanyama'nın güvenlik görevlilerinden birinin Spears'ın dün akşam Las Vegas'taki Catch adlı restoranda, Spears'ı tokatladığı ortaya çıktı.

Eşi ve arkadaşlarıyla akşam yemeği yiyecekti

TMZ'nin özel haberine göre, olay yaşandığında 41 yaşındaki şarkıcı, eşi Sam Asghari ve iki arkadaşıyla birlikte restoranda akşam yemeği planları yapıyordu.

Pop yıldızının San Antonio Spurs'un güvenlik ekibinin bir üyesi tarafından tokatlanmasının ardından, Britney Spears tarafından bir polis raporu doldurulduğu da ortaya çıktı. 

19 yaşındaki NBA yıldızı, arkası dönükken Spears'ın kendisini tutmaya çalıştığını, bunun da güvenlik ekibini harekete geçirdiğini iddia etti. 

Britney Spears ise Wembanyama'yı arkadan tuttuğu iddiasını reddetti. 41 yaşındaki şarkıcı, oyuncunun kim olduğunu anladıktan sonra başarılarından ötürü tebrik etmek yanına giderek "omzuna basitçe dokunduğunu" iddia etti.

Instagram'da yaptığı açıklamada Spears, Damian Smith tarafından yapıldığı iddia edilen darbenin "neredeyse onu yere serdiğini" ve buna "hazırlıklı olmadığını" ekledi.

"Sadece omzuna dokundum"

Spears şunları söyledi:  "Sadece omzuna dokundum. Ardından güvenlik görevlileri kalabalığın önünde yüzüme yapıştırdı. Neredeyse beni yere düşürüyor ve gözlüğümün yüzümden düşmesine neden oluyordu."

Pop yıldızı bu hikayeyi dünyayla paylaşmak için çok utanç verici olarak nitelendirdi ve onlarca yıldır hayranlarının akınına uğramasına rağmen güvenlik ekibinin hiç kimseye saldırmadığını söyledi.

"İnsanlar her zaman etrafımı sarıyor" diyen Spears sözlerini şöyle sürdürdü:

"Aslında o gece en az 20 kişilik bir hayran grubu tarafından kuşatıldım. Güvenlik ekibim hiçbirine vurmadı. Şu anda aldığım muazzam miktarda sevgi ve desteğe değer veriyorum. Las Vegas polisine ve dedektiflere destekleri için teşekkür ederim"

Britney Spears, bu hikayeyi paylaşmanın önemli olduğunu düşündüğü ve kamuoyunun gözündeki insanları örnek olup tüm insanlara saygılı davranmaya teşvik etmek için konuştuğunu söyledi. 

"Özür bekliyorum"

Spears ayrıca Wembanyama'dan ya da ekibinden henüz bir özür almadığını ama alacağını umduğunu açıkladı.

Yıldız basketbolcu da konuştu

Olayın ardından konuşan Wembanyama, "Ne olduğunu görmedim çünkü yürüyordum ve bize 'Durmayın' denildi. Ama o kişi beni arkamdan yakaladı, omzumdan değil, arkamdan yakaladı ve bu yüzden güvenliğin onu ittiğini biliyorum." ifadelerini kullandı.