DeFacto, 6 farklı ilde yeni mağaza açtı

Global moda markası DeFacto, İstanbul, Ankara, Çanakkale, Kırşehir, Van ve Denizli’de açtığı yeni mağazalarını müşterileriyle buluşturdu.

DeFacto, 6 farklı ilde yeni mağaza açtı

100 ülkede 500’e yakın mağazada faaliyet gösteren DeFacto, yurt içi büyüme stratejisi kapsamında farklı illerdeki 6 mağazayı daha bayramdan önce müşterileriyle buluşturdu.

Aynı hafta içinde İstanbul, Ankara, Çanakkale, Kırşehir, Van ve Denizli’de yeni mağazalarını açan DeFacto, ayrıca İstanbul-Kavacık caddesindeki mağazasını renove ederek 2 bin 138 metrekarelik alanla hizmet verecek.

İstanbul Büyükçekmece Caddesi’nde 3 bin 535 metrekarelik yeni bir mağaza açan DeFacto İstanbul’da 77 mağazaya, Ankara Gimsa AVM içinde açtığı 3 bin 516 metrekarelik yeni mağazası ile de Ankara’da 19 mağazaya ulaştı. Anadolu’daki büyümesine Kırşehir Merkez Cadde’de açtığı mağaza ile devam eden moda markası, bir diğer mağazasını da Van’da açtı. Van Mall AVM’de bin 914 metrekarelik alanda müşterileriyle buluşan marka, şehirdeki mağaza sayısını 3’e yükseltirken, toplam 3 bin 547 metrekareye ulaştı.


DeFacto, 6 farklı ilde yeni mağaza açtı


Çanakkale’deki ilk mağazasını 2010 yılında Çanakkale Merkez’de açan DeFacto, şehirdeki büyümesini Biga Caddesi’ndeki 708 metrekarelik mağazasıyla sürdürdü. 2 katlı mağazasında hizmet verecek olan DeFacto, Çanakkale’deki mağaza sayısını 3’e yükseltti. Aynı hafta içinde Denizli Emporium AVM’de de bir mağaza açan DeFacto, şehirde toplam bin 207 metrekarelik alanda moda severlerle buluşuyor.



DeFacto, 6 farklı ilde yeni mağaza açtı - Resim : 2


DeFacto bayramdan önce açtığı yeni mağazalarında kadın, erkek, çocuk ve bebek kategorilerindeki giyimden aksesuara kadar binlerce ürünü müşterilerine sunan DeFacto, yurt içi ve yurt dışı mağazalarına da yenilerini eklemeyi hedefliyor.

DHA