Demet Şener evlat mı edinecek? Elindeki dosyalar merak uyandırdı

Eski Türkiye Güzeli Demet Şener, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı.

Demet Şener evlat mı edinecek? Elindeki dosyalar merak uyandırdı

Elinde tuttuğu dosyaları gazetecilere açıklayan 45 yaşındaki Demet Şener, "Kızım İrem biraz hasta, onu doktora getirdim. Önemli bir şeyi yok, gribal enfeksiyon" dedi.


Demet Şener evlat mı edinecek? Elindeki dosyalar merak uyandırdı


Habertürk'ten Eren Gürel'n haberine göre
 Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevredeki 10 ili etkileyen depremler hakkında da konuşan Şener, "Herkes gibi iyi olmaya çalışıyorum. Moraller bozuk, aklımız hep deprem bölgesinde. Elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya çalışıyoruz. Afet bölgesine gitmedim ama gitmek istiyorum. Gitmeden de elimden geldiği kadarıyla ne gerekiyorsa yapıyorum" ifadelerini kullandı.

"ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR"

Depremden çok etkilendiğini vurgulayan Şener, "Tabii ki ateş düştüğü yeri yakıyor ama insan anne olunca ya da insanı duyguları yüksek olunca empati yeteneği yüksek olunca, o görüntülerde kahrolmamak mümkün değil. O yüzden o küçücük çocuklar, anne, babaların hali tarif edilemeyecek şeyler. Ne söylense az" diye konuştu.

"EVLAT EDİNEBİLİRİM"

Koruyucu aile programı için evlat edinebileceğini belirten emekli manken, "Ne gerekiyorsa düşünürüm. Neden olmasın? Hepimiz bir cana yardım etsek ne kadar güzel anlamlı şeyler. 1999 depreminde yaşım daha küçüktü, gençtim. O zaman bile evlat edinmeyi düşünmüştüm.

Bir sürü şey lazım onlar için ama o zaman da destek olmaya çalışmıştım. Ben tek değilim, eminim. Biz Türk halkı olarak yüreğimiz o konuda çok güzel ve çok geniş. Birbirimize hep yardım etmeye çalışıyoruz.

Sivil toplum kuruluşlarıyla da bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Bireysel yardımlara da destek vermeye çalışıyorum. Dediğim gibi küçük büyük düşünmeden herkesin elinden ne geliyorsa yapmalı. Hepimiz birlikte bu yaraları saracağız" dedi.