Demet Şener'den Demet Akalın sorusuna olay yanıt

22 yıl önce İbrahim Kutluay'ı Demet Akalın'ın elinden aldığı konuşulan Demet Şener, "Helalleşecek bir durum yok" sözleriyle konuyu tekrar gündeme getirdi.

Demet Şener'den Demet Akalın sorusuna olay yanıt

Takvim Gazetesi'nin haberine göre İbrahim Kutluay ile evliliği ihanet sonucu biten Demet Şener, yıllar önce Demet Akalın ve İbrahim Kutluay aşkının üçüncü kişisi olarak anılmıştı.

Bir dönem büyük aşk yaşayan Akalın ile Kutluay'ın ayrılma sebebinin, Kutluay'ın evlenmek istememesi olduğu iddia edilmişti.


Demet Şener'den Demet Akalın sorusuna olay yanıt

Bir diğer iddia ise basketbolcunun Akalın'ı, Şener ile aldattığı yönündeydi. Söylenenlere göre Akalın ve Şener arkadaştı ve ikisi de mankenlikten geldiği için aynı ortamlara giriyordu.


Demet Şener'den Demet Akalın sorusuna olay yanıt - Resim : 2

"MERHABALAŞTIĞIM YOK"

Ayrılıktan kısa bir süre sonra Şener ile aşk yaşadığı ortaya çıkan ve nikah masasına oturan Kutluay iki çocuğunun annesi Şener'i de aldatmıştı.

Şener, son olarak katıldığı bir programda yıllar önce yaşananlarla ilgili konuşarak, dikkat çeken bir açıklamada bulundu.


Demet Şener'den Demet Akalın sorusuna olay yanıt - Resim : 3


Akalın'la bahsedildiği gibi arkadaş olmadığını söyleyen Şener, şu ifadeleri kullandı: "Yakın arkadaş olduğumuz falan yok. Belki kalabalık bir ortamda 1-2 kez görmüşümdür. Eskiden de sonradan da merhabalaştığım yok. Bir şey olmadığı için helalleşecek bir şey yok"