Depremden sonra haber alınamayan Ayşegül için umutlandıran gelişme!

Kahramanmaraş depremlerinde Antakya ilçesindeki Çağ Apartmanı da yıkıldı. Binada oturan Cahit Aşkar'ın oğlu Muhammet (25), kızı Merve (28) ve eşi Ayşegül Aşkar, enkaz altında kaldı.

Depremden sonra haber alınamayan Ayşegül için umutlandıran gelişme!

Enkaz önünde günlerce fotoğrafıyla beklediği eşinden halen haber alamayan Aşkar, "Ben deprem anında Yayladağı'ndaydım. Geldiğimde bina yıkılmıştı. Kızım Merve'yi buldular ve yeniden yaşama döndüm. Fakat kızıma sevineyim mi, oğlum ve eşime üzüleyim mi, bilemedim. 3 ve 4'üncü gün yine burada kimse olmamasına rağmen gönüllüler gelmeye başladı. Oğlum Muhammet'in cenazesine ulaştık. Gece gündüz buradayım. Bugüne kadar eşim Ayşegül'e ulaşamadık" dedi.

'GÖRENLER BİZE ULAŞSINLAR'

Aşkar, aramayı sürdürdüğü eşi Ayşegül Aşkar adına 19 ve 25 Şubat'ta, Mersin Toroslar İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde kayıt açıldığını öğrendi.


Depremden sonra haber alınamayan Ayşegül için umutlandıran gelişme!


Eşinin adına kayıt açıldığını öğrenince umutlandığını belirten Aşkar, "Depremin üzerinden günler geçmesine rağmen eşimi halen bulamadık. Her yerde onu arıyoruz. Bu durum bizim için yeni bir umut oldu. Eşimin yanında kimliği veya cüzdanı yok. Hepsi enkazdan çıktı ve bizde. Hem yetkililere hem de vatandaşlara sesleniyorum. Eşimi görenlerin bizimle irtibata geçmesini istiyoruz. Biz belirli hastanelere baktık ama bulamadık. Belki diğer hastanelerde olabilir. Gören, duyan lütfen bize ulaşsın" diye konuştu.

DHA (Demirören Haber Ajansı)