Doğukan Güngör: "Yolumu kesip 'Oğlum bebeği annesinden ayırma' diyorlar"

"Kızılcık Şerbeti"nde canlandırdığı 'Fatih' karakteriyle ilgili çevreden aldığı tepkileri değerlendiren ve bu konuyla ilgili bir anısını da anlatan yakışıklı oyuncu Doğukan Güngör, "Sokaktaki teyzeler, yolumu kesip "Oğlum bebeği annesinden ayırma' diyorlar" ifadelerini kullanıyor.

Doğukan Güngör: "Yolumu kesip 'Oğlum bebeği annesinden ayırma' diyorlar"

'Kızılcık Şerbeti'nde 'Fatih' karakterine hayat veren Doğukan Güngör, Habertürk'ten Şeyda Odabaş'a açıklamalarda bulundu. 


Doğukan Güngör: "Yolumu kesip 'Oğlum bebeği annesinden ayırma' diyorlar"

"YOLUMU KESİP 'OĞLUM, BEBEĞİ ANNESİNDEN AYIRMA' DİYORLAR"

* Önceki sezonda 'Fatih' annesi 'Pembe' ve eşi 'Doğa'nın arasında kalan bir karakterdi. Tabii dizide gelişen olaylarla birlikte bu sezon 'Fatih'in sert bir yönünün daha ağır bastığını görüyoruz ve eşi 'Doğa' ile yaşadığı sorunlarla gündemde... Gerek sosyal medyada gerek sokakta yürürken çevreden nasıl tepkiler alıyorsun? Şimdiye kadar aldığın en ilginç yorum neydi?

Evet, bu sezon biraz daha fevri bir ‘Fatih’ var. Başarıya giden her yol mübahtır kafasında. ‘Doğa’yı tekrar eve getirmek için hiç onaylanmayacak işler yapıyor. İzleyici, ‘Fatih’in anneyle bebeği ayırmasına çok tepkili. Sosyal medyada da çok konuşuldu. Sokaktaki teyzeler, yolumu kesip “Oğlum bebeği annesinden ayırma’ diyorlar.


Doğukan Güngör: "Yolumu kesip 'Oğlum bebeği annesinden ayırma' diyorlar" - Resim : 2



* 'Kızılcık Şerbeti'nde aldatmanın ortaya çıkmasından sonra 'Fatih' ile 'Doğa', ikiz bebeklerin birini kaybetmesinin ardından sancılı bir süreç geçiriyor. Sen olsaydın bu süreçte nasıl bir yol izlerdin?

‘Fatih’in yaptıklarını Doğukan olarak asla onaylamıyorum. Aldatmak bana göre değil. Özellikle hamile eşimin her saniyesinde yanında olmak isterim.



Doğukan Güngör: "Yolumu kesip 'Oğlum bebeği annesinden ayırma' diyorlar" - Resim : 3