Ebru Destan ve eski eşi arasında süren velayet davasında gelişme

Ebru Destan geçen yıl yaptığı açıklamada "Sürekli istinafa gidip geri dönüyor. Boşanmamız 4 yıl önce gerçekleşti. Velayet ben de ama görünen o ki çocuklar askere gidene kadar bu velayet davası sürecek." demişti.

Ebru Destan ve eski eşi arasında süren velayet davasında gelişme

Ebru Destan; geçen yıl verdiği röportajda 2011 yılında dünyaevine girdiği 2016'da ayrılık kararı aldığı Mete Okay İnan ile boşanmalarının gerçekleştiğini söylemişti.



Ebru Destan ve eski eşi arasında süren velayet davasında gelişme


Bu evliliğinden Oktay ve Ali adında iki oğlu olan Ebru Destan, eşinin velayet konusunda ısrarcı olduğunu bu nedenle davanın hâlâ devam ettiğini anlatarak "Sürekli istinafa gidip geri dönüyor. Boşanmamız 4 yıl önce gerçekleşti. Velayet ben de ama görünen o ki çocuklar askere gidene kadar bu velayet davası sürecek. Babalarıyla iyi bir ilişkileri olsun istiyorum. Anne ve babaları olarak hep yanlarında olacağız" şeklinde konuşmuştu.


Ebru Destan ve eski eşi arasında süren velayet davasında gelişme - Resim : 2



Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre
önceki gün Etiler'de görüntülenen Ebru Destan, "Çok şükür, hallettik. Boşandıktan sonra 3-4 yıl sıkıntılı geçmişti. Biz çözdük problemlerimizi. Oğullarım Oktay ve Ali babalarıyla görüşüyor. Birlikte vakit geçiriyor" açıklamasını yaptı.



Ebru Destan ve eski eşi arasında süren velayet davasında gelişme - Resim : 3