Ece Erken'den eski eşi Serkan Uçar'a 'görgüsüz hayat' isyanı!

Oğlu Eymen'le tatil planları yaparken yaşadıkları nedeniyle çılgına dönen Erken sosyal medyadan ateş püskürdü.

Ece Erken'den eski eşi Serkan Uçar'a 'görgüsüz hayat' isyanı!

Patronlar Dünyası'nın haberine göre ünlü sunucu Ece Erken, Eymen ile birlikte tatil planları yaparken eski eşinin yaptıkları nedeniyle sinirlerine hakim olamadı.

Konsolosluktan randevu alan Erken, oğlunun babasının bu tatile izin vermediğini dile getirdi.

"VİCDAN DİYORUM"

Sosyal medyadan paylaşım yapan Erken, eski eşini hedef alarak, "6 bin liralık nafakayı bile icra yoluyla ödüyorsun. Bir kere bile okul masrafını ödememişsin, çocuğun bir şeye ihtiyacı var mı diye sormamışsın. Biz gece kulübüne gidelim, çocuk da otelde kalsın diyebilecek kadar aşağılık olabiliyorsun. Bu babacık figürü Instagram'dan fotoğraflar çekiliyor. Bir fotoğrafa göre yorum yapabiliyoruz. Vicdan diyorum" dedi.

"UTANMANIZ YOK"

Bir paylaşım daha yapan Erken, "Valla güldük eğlendik ama işin ciddi tarafı benle aynı derdi yaşayan ne çok kadın varmış, dm kutusu dolmuş... Babacıklara (daha nasıl küçültebilirim bu sıfatı bilemedim) neden evladına bakmıyorsun, ilgilenmiyorsun, maddi manevi yanında olmayıp görgüsüz hayatını gözümüzün içine sokuyorsun diye sorulmuyor ama bir yere götürmek için yasaların veya konsolosluklarda geçen kuralların acilen değişmesi lazım, bunun için hukuk mücadelesi gerekiyorsa onu da yapacağız. Çocuk hastalandı yoksun, okulla alakalı hiçbir şeyinde yoksun, bir şeye ihtiyacı var mı bilmezsin, iyi gününde bile yoksun izin isteniyor, utanmanız bile yok! Velayet biz de bakan biziz. Siz kimsiniz? (gerçek babalara sözüm yok) 8 yıldır büyüten nasılsa bir anne var ama senden benim paramla evladımı tatile götürmek için izin alacağız ve sen evladıma yine zarar verip izin vermeyeceksin, vallahi komik, trajikomik ama bunun bir cevabı elbet olacak" ifadelerini kullanarak eski eşine ateş püskürdü.


Ece Erken'den eski eşi Serkan Uçar'a 'görgüsüz hayat' isyanı!