Ed Sheeran'dan acı itiraf: "Eşime hamileyken tümör teşhisi kondu"

Yeni albüm çıkaracağını duyuran şarkıcı Ed Sheeran, 2019’da dünyaevine girdiği eşi Cherry Seaborn’a ikinci çocuklarına hamileyken tümör teşhisi konduğunu açıkladı.

Ed Sheeran'dan acı itiraf: "Eşime hamileyken tümör teşhisi kondu"

Ed Sheeran, doğuma kadar tedavinin mümkün olmadığını ve bu nedenle zor günler geçirdiklerini dile getirdi.

Sheeran, aynı zamanda geçtiğimiz yıl sanatçılık serüveninin başlarından beri yanında olan arkadaşı Jamal Edwards'ı 31 yaşında aniden kaybettiğini söyledi.

Konuyla ilgili konuşan Sheeran, "Bir ay içinde hamile karıma bir tümörü olduğu ve doğum sonrasına kadar tedavi yolu olmadığı söylendi. Kardeşim olan en iyi arkadaşım Jamal, aniden öldü ve kendimi mahkemede dürüstlüğümü ve bir söz yazarı olarak kariyerimi savunurken buldum" dedi.

"DEPRESYONA GİRDİM"

Ed Sheeran, aldığı kötü haberlerin hayatını değiştirdiğini, ruh sağlığını etkilediğini ve bu nedenle depresyona girdiğini da sözlerine ekledi.

Olayların sonunda müziğe bakış açısının değiştiğini belirten şarkıcı, 5 Mayıs'ta çıkacak olan 'Subtract' adlı yeni albümünün bu depresyon etkisinde yazıldığını açıkladı.

Sheeran, "İlk defa insanların beğeneceği bir albüm yapmaya çalışmıyorum. Ben sadece dürüst ve yetişkin hayatımda bulunduğum yere uygun bir şeyler ortaya koyuyorum" ifadelerini kullandı.