Erşan Kuneri dizisinin galası yapıldı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 'Erşan Kuneri'nin galasında oğlu Kemal ile birlikte kamera karşısına geçti. 9 yaşındaki Kemal, gecede babasının heyecanını paylaştı

Erşan Kuneri dizisinin galası yapıldı

TV100'ün haberine göre G.O.R.A ve Arif V 216 filmlerinde gördüğümüz Erşan Kuneri karakterinin maceraları dizi oluyor.

Cem Yılmaz'ın merakla beklenen yeni dizisi Erşan Kuneri'nin galası Grand Pera'da yapıldı.

Başrollerinde Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak’ın gibi ünlü isimlerin bulunduğu 'Erşan Kuneri' bugün izleyiciyle buluştu.

Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisini başlangıçta sinema filmi olarak düşündüğü öğrenildi. Sonrasında ise 8 bölümlük bir Netflix dizisi olarak yayınlama kararı aldı.

Cem Yılmaz galada, "Yani (izleyicilerin) bu macerayı, bir hafta sonu arkadaş grubuyla izleyip de hoşça vakit geçirmesini istiyoruz. Hepimizin fikri bu. Çekimlere başlamadan 6 ay öncesinde hep üzerine konuşarak vakit geçirdik. Ekibimiz çok sağlam, çok tecrübeli. Dolayısıyla beni de yalnızca oynuyormuşum gibi rahat ettiren bir ekibimiz var. Dolayısıyla hem prodüksiyonda, kamera arkasında emeği geçen bütün arkadaşlarımıza da buradan teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.