Esra Dermancıoğlu'nun göndermesi Dilan Çiçek Deniz'i öfkelendirdi

Oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun estetik yaptıranları ti'ye aldığı video sosyal medyada gündem oldu.

Esra Dermancıoğlu'nun göndermesi Dilan Çiçek Deniz'i öfkelendirdi

Dilan Çiçek Deniz, 2014’de Türkiye ikinci güzeli seçildikten sonra kendisine art arda ufak tefek dokunuşlar yaptırdı. Bunların arasında silikon, diş, burun, dudak dolgusu gibi değişimler vardı. 4 ay önce de çok ünlü bir meslektaşını yeniden yaratan estetikçinin kapısını çaldı. Gözlerini çekik, çene hattının da belirgin olmasını istedi. Çünkü moda bu!!!

İnzivaya çekildi

Operasyondan hemen sonra da kameraların karşısına geçti.

Esra Dermancıoğlu'nun göndermesi Dilan Çiçek Deniz'i öfkelendirdi

Sosyal medya durur mu? Oyuncuyu, çizgi film karakteri Dalton kardeşlerden ‘Avarel’e ve genetik bir mirastan dolayı çeneleri uzun olan Habsurg hanedan üyelerine benzettiler. Deniz bunalıma girdi, inzivaya çekildi. İş tekliflerini askıya aldı. Hatta sevgilisi Mert Yazıcoğlu’ndan bu sebeple ayrıldığı konuşuluyor. Derken oyuncuya bir darbe de bir meslektaşından, oyuncu Esra Dermancıoğlu’ndan geldi.


 


Esra Dermancıoğlu’nun yüzüne kadın çorabı geçirmek suretiyle ünlülerin estetiklerini ti’ye aldığı paylaşımı, kimden ilham alarak yaptı dersiniz? Dilan Çiçek Deniz…

Videoyu, gittiği Venedik Film Festivali’nde izleyip çok sinirlenen Dilan Çiçek Deniz cevap vermedi.

Yüzünün son halinin konuşulmayacağı bir gündem istiyor. Ama her kamera karşısına geçtiğinde onu bezdirecek yorumlara maruz kalıyor.

Müge DAĞISTANLI  / 10HABER