Fahrettin Aslan’ın torununu üzen haber: Hisselerine alıcı çıkmadı

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın torunu Fahrettin Alp Aslan’ı Kadıköy'de icradan satışa çıkan kargir ev, gazino ve büfe hissesine alıcı çıkmadı. 257 milyon liradan satışa çıkan hisse için verilen 128 milyonluk teklif kabul edilmedi. Gözler bir ay sonra yapılacak ikinci satışta olacak.

Fahrettin Aslan’ın torununu üzen haber: Hisselerine alıcı çıkmadı

MedyaRadar'dan Ercan Öztürk'ün haberine göre merhum Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın torunu Fahrettin Alp Aslan’ı Kadıköy'de bulunan kargir ev, gazino ve büfe hissesi icradan satılığa çıktı. Daha önce 206 milyon kıymet değeri biçilen 6 bin 482 metrekare büyüklüğündeki arazinin itirazdan sonraki yeni değeri 257 milyon lira oldu.

Çiftehavuzlar Mevkii, 1435 Ada, 42 Parsel de bulunan kargir iki ev gazino ve plaj ve büfe taşınmazın 299/3072 hissesi 257 milyon 469 bin muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

Açık artırma usulüyle yapılan ilk satış dün sona erdi. 128 milyon lira verilen teklif İcra Müdürlüğü tarafından geçerli sayılmadı.

Gözler 3-10 Temmuz 2024'te yapılacak olan ikinci satışa çevrildi.



Fahrettin Aslan’ın torununu üzen haber: Hisselerine alıcı çıkmadı


İSTANBUL'UN EN DEĞERLİ YERİNDE

Satış ilanında, satılacak yerin konumu şöyle tarif edildi: 'Değerleme konusu taşınmaz, idari olarak İstanbul ili, Kadıköy İlçesi, Caddebostan Mahallesi, Opet. Cemil Topuzlu Caddesi No: 136 (Migros) adresli yerde bulunmaktadır. Parsel kuzeyde Opet. Cemil Topuzlu Caddesine, güneyde Caddebostan sahiline yan cephelerde ise komşu parseller ile çevrilidir. Taşınmaza ulaşım, bölgenin ana arteri olan Opet. Cemil Topuzlu Caddesinden Bostancı istikametine giderken sahil hattında sağda Caddebostan merkezde yer almaktadır. Anadolu yakasının şerefiyesi yüksek ticari ve konut arteri olarak bilinmektedir. Parselin önünde Dalyan Parkı bulunmaktadır. Taşınmazın yakın çevresinde 400 metre mesafede Bağdat Caddesi, 550 metre mesafede Caddebostan Plajı, özel okullar, sağlık teşekkülleri ile günlük hayatı idame ettirecek ticari işletmeler yer almaktadır. Bölgede ağırlıklı 0-10 yaş aralığında deprem sonrası münferit özellikli lüks konut kullanımlı yapılar bulunmaktadır. Ticari faaliyetler ve ulaşım kolaylıkla sağlanabilmektedir. Bölge düz topografik yapıya sahiptir. Taşınmaz Belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır.'


Fahrettin Aslan’ın torununu üzen haber: Hisselerine alıcı çıkmadı - Resim : 2


"BELKİ BABAMIN BÜYÜK BORCU ÇIKACAK"


Fahrettin Alp Aslan, 2006 yılında verdiği bir röportajda babasının borcuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullanmıştı: "Babamın zamansız gidişi beni çok sarstı. Önce çok sevdiğim dedemi kaybettim. Sonra babamı. Babasını kaybeden arkadaşlarım var. Onlara bakıp 'Allah'a şükür kimsemi kaybetmedim. Demek ki bir süre sonra geçiyor, onlar için de hayat devam ediyor' derdim. Ama şimdi hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Allah'ın insana verdiği en büyük erdem unutmak. Ben de bu erdemi bekliyorum. Dedem ve babamdan kalan en büyük miras soyadım. Babam açtığı miras tespit davasıyla para peşinde değildi. Para hiçbir şey değil. Keşke babam ve dedem yanımda olsaydı da böyle bir ailede olmasaydık."

Kendisinin de babasının mirasının tespiti için mahkemeye başvuracağını belirten Aslan, "Para için değil. Belki babamın büyük bir borcu çıkacak, belki alacağı çıkacak. Bilemiyorum ki... Ama para benim için önemli değil" diye konuşmuştu.


Kaynak: https://www.medyaradar.com/199-sayfalik-polis-raporunda-carpici-detaylar-yargitay-uyesi-ile-ilgili-olay-iddia-haberi-2170121