Fatih Altaylı'dan 'Biraz abartmıyor muyuz?' tepkisi!

Fatih Altaylı, 3 günlük yas ve okullarda Filistin için 1 dakikalık saygı duruşuna tepki gösterdi ve "Bence artık işin cılkını çıkardınız” değerlendirmesinde bulundu.

Fatih Altaylı'dan 'Biraz abartmıyor muyuz?' tepkisi!

MedyaRadar'ın haberine göre ünlü televizyoncu ve gazeteci Fatih Altaylı, İsrail ile aralarında süren savaşta Filistin’de bombalanan bir hastanede çok sayıda insanın yaşamını yitirmesinin ardından Türkiye'de 3 günük yas ilan edilmesi, ardından da okullarda bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasına "İşin cılkını çıkardınız" diyerek tepki gösterdi.

“Ölen her masum, saldırıya kurban verilen her sivil, geleceği karartılan her çocuk için elbette üzülüyoruz, elbette içimiz kan ağlıyor” diyen Altaylı, “Ama biraz abartmıyor muyuz! Önce 3 gün yas ilan ettik. Bizim deprem acımızda, bir gün bile yas tutmayanlar için yas ilan etmemiz açık söyleyeyim çok da içime sinmedi. Ama ‘Hadi insanlık bizde kalsın’ dedik bu milletin her zamanki olgun tavrı ile. Şimdi bir de okullarda sabah ‘Filistin’de hayatını kaybedenler için’ 1 dakika saygı duruşunda bulunulacakmış! Bence artık işin cılkını çıkardınız” ifadelerini kullandı.

Altaylı, “Böyle yapacağınıza, başta Halil Konakçı olmak üzere, milleti dolduruşa getirenleri bir uçak ya da gemi ayarlayıp Gazze’ye savaşmaya gönderseniz daha büyük bir hayır işlemiş olmaz mısınız!” diye de ekledi.