Hamileliği esnasında operasyon geçiren Kourtney Kardashian ilk kez konuştu

"Keeping Up with the Kardashians" reality şov programıyla tanınan Kourtney Kardashian, hamileliği sırasında acil bir fetal ameliyata girerek sevenlerini korkutmuştu.

Hamileliği esnasında operasyon geçiren Kourtney Kardashian ilk kez konuştu

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Blink-182 grubunun davulcusu Travis Barker’la geçtiğimiz yıl dünya evine giren magazin ünlüsü Kourtney Kardashian’ın hamilelik haberi sevinçle karşılandı.


Hamileliği esnasında operasyon geçiren Kourtney Kardashian ilk kez konuştu


Bebek bekleyen ünlü isim tıbbi bir operasyon geçirmek zorunda kaldı.

Acil bir fetal ameliyata giren Kardashian’ın durumunun iyi ve bebeğin de sağlıklı olduğu açıklandı.


Hamileliği esnasında operasyon geçiren Kourtney Kardashian ilk kez konuştu - Resim : 2


Yakın zamanda Vanity Fair İtalya’nın kapağında yer alan Kardashian, beklediği 4. bebekle hamileliğinin iniş ve çıkışlarından bahsetti.

Geçirdiği zor günlere atıfta bulunan Kardashian, “Ameliyattan hemen sonra kendimi serbest bıraktığım ve endişelenmeyi bıraktığım noktaya ulaştım. Artık bebekle her gün konuşuyorum, pozitif bir zihniyete sahibim, başımı dik tutuyorum ve bol bol dua ediyorum” derken korkmaktan kurtulmanın biraz zaman aldığını da itiraf etti.



Hamileliği esnasında operasyon geçiren Kourtney Kardashian ilk kez konuştu - Resim : 3


Poosh isimli bir girişimi de bulunan Kardashian’ın, eski partneri Scott Disick’ten 8 yaşındaki Reign Aston ve 13 yaşındaki Mason Dash ile 11 yaşındaki kızı Penelope Scotland isimli üç çocuğu bulunuyor. Barker da 19 yaşındaki oğlu Landon’u, 17 yaşındaki kızı Alabama’yı ve 24 yaşındaki üvey kızı Atiana’yı da eski karısı Shanna Moakler ile paylaşıyor.



Hamileliği esnasında operasyon geçiren Kourtney Kardashian ilk kez konuştu - Resim : 4