Hande Erçel 'o geceye' dair sessizliğini bozdu

Hande Erçel, 'Türkiye Tek Yürek' programında bağış telefonları alırken yoğunluktan bazı notlarını okuyamadığını, bu notların ve bağışçıların kendisinde gizli kalmamasını istediğini dile getirdi.

Hande Erçel 'o geceye' dair sessizliğini bozdu

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem ülkemizi yasa boğdu.

Deprem felaketinin yaralarını sarmak için düzenlenen 'Türkiye Tek Yürek' adlı yardım programında depremzede vatandaşlarımız için Türkiye’nin tek yürek olduğu ortak canlı yayın tüm televizyon kanallarında yayınlandı.

Ortak yayında Kıvanç Tatlıtuğ'dan Serenay Sarıkaya'ya kadar pek çok ünlü isim yardım topladı. Bu isimler arasında Hande Erçel de vardı.

Erçel, yayında bağış telefonları alırken yoğunluktan bazı notlarını okuyamadığını, bu notların ve bağışçıların kendisinde gizli kalmamasını istediğini söyledi.

"LÖSEMİ HASTASI YÜSRA TEDAVİ BÜTÇESİNDEN BAĞIŞLADI"

Twitter hesabından konuyla alakalı paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, şunları söyledi:

"Yayındaki yoğunluk sebebiyle paylaşmaya fırsatım olmadı ama sadece bende kalmasın istedim... Küçücük kalplerine kocaman yürek sığdırmış bir çok çocuk aradı beni. Kumbarasını kırıp, bağışta bulunan, 11 yaşında lösemiyle savaşan güzel Yüsra aradı ve tedavisi için ayrılan bütçeden bağışladı...

Ve 17 şubat 2016 şehitlerimizden Uğur Fetih Özdemir 'in 11 yaşındaki biricik oğlu, ona bağlanan aylığını bağışladı. Sizi yetiştiren anne, babanın ellerinden öpüyorum. Sevgilerimi iletiyorum. Burada kalsın, bilin istedim..."