Hasan Can Kaya ve Hadise büyük kavga etti iddiası!

'Konuşanlar' ile şöhreti yakalayan Hasan Can Kaya ile şarkıcılık kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da çok konuşulan Hadise'nin yeni bir aşka yelken açtığı haberleri olay olmuştu.

Hasan Can Kaya ve Hadise büyük kavga etti iddiası!

Bu yıl 8'incisi düzenlenen, bağımsız üniversite öğrencilerinin düzenlediği 'Altın 61 Ödülleri'nde ödüle layık görülen Hasan Can Kaya, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yeni imajıyla geceye katılan ünlü komedyen, Hadise ile aralarında çıkan aşk dedikoduları hakkında konuşarak "Haberi hemen yalanlamıştım zaten. Benim de ve Hadise’nin de reklama ihtiyacı yok. Bu haberi yapan arkadaşların mesai için uydurdukları bir konu." ifadelerini kullandı.


Hasan Can Kaya ve Hadise büyük kavga etti iddiası!



Usta magazinci Bilal Özbilge'nin magazine yön veren programı "Beyaz Magazin"de gazeteci Bilal Özcan, "Bu Hasan Can Kaya mevzusunda Hasan Can oldukça rahat. Çünkü Hadise'nin boşanmasının akabinde Eylül ayında başlayan bir ilişki. Hatta Ekim ayında Hadise'nin doğum günü postunu beğenmiş. Söylenene göre yaşanmış ve bitmiş. Hadise'yi 'Sana olur mu, gider mi?' gibisinden doldurmuşlar. Aralarında büyük bir kavga çıkmış. Sandığımızdan da eski bir mevzu" ifadelerini kullanarak konuya yeni bir boyut kazandırdı.


 

Pınar Eliçe ise, "Prim vermemek adına artık konuşmak istemiyorum. Hadise aşkı ışık hızı gibi yaşıyor. Beni aptallaştırıyor. Onun algoritmasıyla benimki farklı çalışıyor" yorumunda bulundu.