Hastaneye kaldırıldığı iddia edilen Nejat İşler'den açıklama

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt "Yine alkol yine hastane" başlıklı bugünkü yazısında aktör Nejat İşler'in hastaneye kaldırıldığını iddia etmişti.

Hastaneye kaldırıldığı iddia edilen Nejat İşler'den açıklama

Bülent Cankurt yazısında "Alkol yüzünden defalarca hastanelik olan 51 yaşındaki oyuncunun yine aynı sorundan hastaneye kaldırıldığını öğrendim. İşler, pazartesi günü, neredeyse ikinci adresi haline gelen Nişantaşı'ndaki hastanede yine tedavi altına alınmış. Dün öğle saatlerine kadar da halen hastanede tedavisi devam ediyordu. Ne zaman taburcu olacağını öğrenemedim ama geçen sezon başlayan ve bu sezon da devam edecek olan dizisinin çekimlerine başlaması zor gibi görünüyor." ifadelerini kullanmıştı.

NEJAT İŞLER'DEN YALANLAMA

Habertürk'ün haberine göre Nejat İşler'in rutin kontroller nedeniyle hastaneye gittiği öğrenildi.


Hastaneye kaldırıldığı iddia edilen Nejat İşler'den açıklama


Bugünlerde "Zaferin Rengi" filimde rol alan ünlü oyuncu Nejat İşler, sosyal medya hesabından "İşimdeyim, gücümdeyim" ifadelerini kullandı.

İREM DERİCİ'DE YALANLAMIŞTI

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, önceki gün de İrem Derici'nin sosyetik Sevda Dedeman ile kavga ettiğini yazmış; İrem Derici sosyal medya hesabından böyle bir olayın yaşanmadığını söyleyerek, Cankurt'tan tekzip yayınlamasını istemişti.


Hastaneye kaldırıldığı iddia edilen Nejat İşler'den açıklama - Resim : 2