Hazal Kaya: "Çağatay Ulusoy’un evine sığındım"

Ali Atay ile mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın şaşırtan açıklaması sosyal medyada yankılandı...

Hazal Kaya: "Çağatay Ulusoy’un evine sığındım"

NTV’de ekrana gelen "Empati" programına konuk olan Hazal Kaya, Ahmet Mümtaz Taylan’a şaşırtıcı açıklamalar yaptı.



Hazal Kaya: "Çağatay Ulusoy’un evine sığındım"


“Takıntıların var mı”
sorusuna Kaya “Sirkeyle yıkanırım, evi sirkeyle silerim. Adaçayı yakarım. Astroloğuma sormadan imza atmam, adım atmam. Çörek otu yakarım. Fiko’nun doğumu Merkür retrosuna denk geldi, o kadar komik ki sancım var, Merkür Retro’da doğan çocuklara ne oluyormuş dedim. Ali de ne zaman Venüs desem, biliyorsun öyle bir şey yok, gerçek değil diyor. Bilimsel açıklamalar yapıyor bana…” dedi.



Hazal Kaya: "Çağatay Ulusoy’un evine sığındım" - Resim : 2



3,5 yıl arayla 2 çocuk dünyaya getiren Kaya “Baş edemiyorum. Zorlanıyorum. İlk çocukta çok özgüvenliydim, ‘Ne var ki ben de annemin çocuğuyum çalıştı büyüttü beni’ diyordum ama, öyle olmuyormuş. Kolay bir şey gibi geliyor ama, hiç değilmiş. Duygusal tarafı zorlayıcı oldu benim için. Önce işle çocuklar arasında zorlandım, sonra 2 çocuk arasında ve işle zor oldu… Araları 3 buçuk yaş… Ali çok ilgileniyor, Süreyya daha çok küçük, Fiko ile acayip bir baba oğullar, gözlerim doluyor onları izlerken… ” diye konuştu.


Hazal Kaya: "Çağatay Ulusoy’un evine sığındım" - Resim : 3 


Kendisini “Aşk insanıyım Ali’ye 23 yaşımda aşık olduğum hâlâ da aşığım” sözleriyle tanımlayan Hazal Kaya, eşi Ali Atay’la ilk tanışmalarını anlattı:

“Ali’yle ilk tanıştığımızda neredeyse dövüyordum onu. Ali ‘Hazal beni sevmedi galiba’ demiş, ben fenalık geçirmiştim, hoşlandığım için, söyleyemiyorum da! Abuk sabuk kötü davrandığım çocuğa, bi saçını çekmedim galiba, yok ben öyle demek istemedim falan diyor. Korkunç, rezalet!”

Hazal Kaya: "Çağatay Ulusoy’un evine sığındım" - Resim : 4

“Çağatay Ulusoy’un evine sığındım”

Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali’ye hamileliğinin son günlerdinde yaşadığı yangın felaketini ise şöyle anlattı:

“Fikret’e hamileyken yangın çıkmıştı. Sert olaydı… Allah’tan merdivenler taşmış, bodrum kat tamamen yandı, eğer merdivenler taş değil ahşap olsaydı bütün ev gidecekti…. Evdeki hayvanları çıkardım, kediler dama çıksınlar diye camı açtım, bütün evi is bastı çünkü… En son arabaları çektim, baktım çekemiyorlar. 9 aylık hamileyim ya ben! Çağatay Ulusoy kulakları çınlasın, aynı sitede oturuyorduk. Güvenlik Çağatay Bey’e gidin dedi, Çağatay kapıyı açtı, doğuruyorum sanmış. Çağatay olmasaydı; sağ olsun…”

"Romandaki Nihal’i seviyorum günümüzdeki bambaşka"

Hazal Kaya, gündemdeki Aşk-ı Memnu romanının uyarlaması için de “Romandaki Nihal’i çok seviyorum. Günümüzdeki bambaşka. İki hamileliğimde de Aşk-ı Memnu’yu izledim, 2 kez izledim. İkinci izlediğimde çok üzüldüm Nihal’e. Varlık içinde yokluk…” yorumunu yaptı.


Hazal Kaya: "Çağatay Ulusoy’un evine sığındım" - Resim : 5