İşçileri dövdüğü iddia edilen Ferman Toprak gözaltına alındı

İstanbul Beykoz’daki 5 katlı lüks villasını tadilatını yaptıran ünlü şarkıcı Ferman Toprak, parasını vermediği işçileri dövdüğü gerekçesiyle gözaltına alındı.

İşçileri dövdüğü iddia edilen Ferman Toprak gözaltına alındı

Show Tv’nin haberine göre ünlü şarkıcı Ferman Toprak, Beykoz’daki lüks villasının tadilatını yapan işçileri, çıkan tartışmada darbettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Yaşadıkları korku dolu anları anlatan işçiler, “Silahın kabzasıyla kimimizin kafasına kimimizin göğsüne vurdular. Ferman Toprak, ‘Savcı da benim hakim de benim ceza almam’ dedi. Biz canımızı zor kurtardık. Parayı ödememek için çamura yatıyor.” ifadelerini kullandığını iddia etti.

FERMAN TOPRAK PARASINI VERMEDİĞİ İŞÇİLERİ TEKME TOKAT DÖVDÜ İDDİASI

“Hayatı Tespih Yapmışım” şarkısıyla tanınan ünlü şarkıcı Ferman Toprak, Beykoz’daki 5 katlı lüks villasını tadilattan geçirmek için 1,5 milyon liraya anlaştı.


 


Villayı baştan sona tadilattan geçiren işçiler parayı bir türlü alamadı. Bir süre sonra Ferman Toprak, 1,5 milyon liranın çok olduğunu 800 bin lira ödeyebileceğini söyledi. İşçiler çıkan tartışmada ünlü şarkıcının arkadaşlarıyla birlikte kendilerine saldırdığını söyledi. Toprak’ın kendilerine silah çektiğini, silahın kabzasıyla vurduğunu söyleyen işçiler, ardından tekme, yumruk ve sopalarla darbedildiklerini iddia etti..

GÖZALTINA ALINDI

Hastaneye kaldırılan işçiler Ferman Toprak’tan şikayetçi oldu. Toprak olay yerine çağrılan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

“ÖNCE SİLAH ÇEKTİ, SONRA KABZASIYLA VURDU”

Ölümden dönen işçiler korku dolu anları şu sözlerle anlattı:
“Yaklaşık 2 aydır Ferman Toprak’la çalışıyoruz. ‘Benim param yok. Biz doğuluyuz, 1,5 milyona el sıkışalım.’ dedi. ‘Tamam, senin canın sağ olsun.’ dedim. Biz sabah hem çalışmaya hem de paramızı almaya geldik. Adam arabadan iner inmez zaten arkadaşlarıyla beraber silah çektiler. Silahın kabzasıyla kimimizin kafasına kimimizin göğsüne vurdular. Bize fırsat vermediler.

“SAVCI DA BENİM HAKİM DE BENİM”

Ben Ferman Toprak’ı tuttum arabamın arkasına götürdüm. ‘Bak Ferman abi akıllı ol. Birini vurursan cezaevine girersin.’ dedim. Toprak, ‘Savcı da benim hakim de benim. Ceza almam.’ dedi. O evde alçı, boya komple her şeyi ben yaptım. Bütün parayı biz kendimiz verdik. Ferman Toprak silahın kabzasıyla alnıma vurdu. Biz canımızı zor kurtardık. Parayı ödememek için çamura yatıyor.”