Jennifer Lopez'den itiraf üstüne itiraf! Korkularını anlattı

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez ikiz bebeklerini dünyaya getirmesinin ardından hissettiklerini anlattı. Korkularından bahseden Jennifer Lopez itirafta da bulundu.

Jennifer Lopez'den itiraf üstüne itiraf! Korkularını anlattı

2004-2011 yılları arasında ünlü şarkıcı Marc Marc Anthony ile evli olan Jennifer Lopez, Emme ve Maximilian adındaki ikiz çocuklarını 22 Şubat 2008'de kucağına aldı.

 

Jennifer Lopez'den itiraf üstüne itiraf! Korkularını anlattı


Akşam Gazetesi'nin haberine göre ikizlerini kucağına almasının ardından eski formuna geri dönüp dönmeyeceği konusunda korkular yaşadığını ifade eden Jennifer Lopez, arkadaşı ve antrenörü Tracy Anderson'ın yeni haliyle yüzleşmesine yardımcı olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:



Jennifer Lopez'den itiraf üstüne itiraf! Korkularını anlattı - Resim : 2


"Son zamanlarda çok fazla derinlemesine düşünüyorum. Şimdiki halimi tamamen kucaklamak için geçmiş versiyonlarımı yeniden gözden geçiriyorum. Yıllar boyunca vücudumun her versiyonunu kutlamam ve kendi hayatım ve ihtiyaçlarım değiştikçe yükselmeye devam etmem için Tracy'nin bana ne kadar ilham verip cesaretlendirdiğini hatırladım.

İkizlerim doğduktan hemen sonra Tracy ile tanıştım. Kendimi güvensiz ve kararsız hissettiğim bir zamanda onu aradım. Çoğu yeni annenin doğum yaptıktan sonra yaptığı gibi, eski halime dönüp dönemeyeceğimi merak ediyordum. Hayatıma girdi ve yeni beni kucaklamama, daha önce hiç olmadığım kadar güçlü olabileceğimi anlamama yardım etti"


Jennifer Lopez'den itiraf üstüne itiraf! Korkularını anlattı - Resim : 3