Josh Duhamel ve Fergie'nin neden boşandıkları yıllar sonra ortaya çıktı

Ünlü aktör Josh Duhamel, Black Eyed Peas grubunun solisti Fergie ile uzun süre devam eden evliliğinin neden sona erdiğini sonunda açıkladı.

Josh Duhamel ve Fergie'nin neden boşandıkları yıllar sonra ortaya çıktı

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre ABD'li sinema ve TV oyuncusu Josh Duhamel, 2009 yılında evlendiği ve 2019 yılında ortak bir açıklama yaparak boşandığı ünlü şarkıcı Fergie’yle işlerin neden yolunda gitmediğini ilk kez açıkladı.


Josh Duhamel ve Fergie'nin neden boşandıkları yıllar sonra ortaya çıktı


Yeni eşi Audra Mari’den bir çocuk bekleyen 50 yaşındaki aktör, kendisinin ve 48 yaşındaki şarkıcısının ayrı yollara savrulduğunu paylaştı.

“Sanırım birbirimizi biraz aştık ve çok farklı ilgi alanlarımız vardı.” diyen Duhamel, “Hayatımın o kısmıyla barıştım. Artık ikimizin harika bir ilişkisi var. Bunda yanlış bir şey yok. Güzel zaman geçirdik.” diye ekledi.

2004'te aşk yaşamaya başlayan çift, 2007'de nişanlanmış, 2009'da evlenmiş, 2013'te oğulları Axl'i dünyaya getirmiş ve 2017'de de yaptıkları ortak açıklamayla ayrıldıklarını duyurmuş ve resmi olarak da 2019'da boşanmıştı.

“SADELİĞİ SEVİYORUM”

Daily Mail’in haberine göre, Hollywood yaşam tarzının neden kendisine göre olmadığını da anlatan ünlü aktör, “Tüm bunlarla gerçekten rahat olabileceğimi sanmıyorum. Bu çok fazla. Gerçekte kim olduğumu ve sadeliği özledim. Ben kırmızı halılara gitmekten çekinen bir adam değilim. Hollywood’da olmanın gerektirdiği tüm işleri yapıyorum. Dikkatli olmazsanız Hollywood, L.A. ve tüm bu yaşam tarzı ruhunuzu emebilir” ifadesini kullandı.


Josh Duhamel ve Fergie'nin neden boşandıkları yıllar sonra ortaya çıktı - Resim : 2