Kadir Doğulu - Neslihan Atagül gerçeğini açıkladılar! Detaylar çok 'derin' çıktı

Kadir Doğulu'nun Alaçatı'da iki kadınla eğlenme görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Neslihan Atagül kocasının kendisini aldattığına inanmazken, olayın detaylarının çok daha derin olduğu ortaya çıktı.

Kadir Doğulu - Neslihan Atagül gerçeğini açıkladılar! Detaylar çok 'derin' çıktı

Kadir Doğulu'ya sosyal medyadan tepki yorumları yağıyor, sebebi ise 2016 yılından bu yana Neslihan Atagül ile evli olan yakışıklı oyuncunun Alaçatı'da bir mekanda iki farklı kadın ile samimi görüntülerinin ifşa olması.


Bu haberler sonrası evliliklerine devam eden çift; Azerbaycan'da mutluluk görüntüleri sergiledi.


Kadir Doğulu - Neslihan Atagül gerçeğini açıkladılar! Detaylar çok 'derin' çıktı

SÖYLEMEZSEM OLMAZ'DA FLAŞ AÇIKLAMALAR (VİDEO)


Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Ebru Şancı, "Bu Prof. Dr. Ali Osmay Güre, Ankara Bilkent Üniversitesi'nde bile konuşma yapan; Amerika'da doktora yapmş bir kişi. Baba Eren dedikleri kişi bu. Konuşma yeteneği oldukça gelişmiş olduğu için bunları rahatça kandırmış.


Kadir Doğulu - Neslihan Atagül gerçeğini açıkladılar! Detaylar çok 'derin' çıktı - Resim : 2


Bana ulaşan kızın anlattığına göre 15 günde bir yemekte buluşuyorlarmış. Güzel bir masa kuruluyormuş. Çilingir masası kurulup rakı içiliyormuş. Bu Baba Eren denilen kişi herkese sek içiriyormuş. 'Dem vurmak' dedikleri şey... Daha sonra şapka takıp üstlerine bir şeyler giyiyorlarmış. Saçma sapan şeyler... Daha sonra çok uzun konuşmalar yapılıyormuş. Murat Dalkılıç, Kadir Doğulu, Neslihan Atagül ve Sezer Çakır katılan ünlülerden.



Kadir Doğulu - Neslihan Atagül gerçeğini açıkladılar! Detaylar çok 'derin' çıktı - Resim : 3



Hatta bir kaç kere Hande Erçel'i de götürmüş Murat Dalkılıç. Hande ailesinden tepki görmüş. Daha sonra da Murat'la ayrılmışlar. Baba Eren konuşmalarıyla bunları etkiliyor. Sek içkilerle bunlar yamuluyor. Daha da detaylara sahibim ama anlatmak istemiyorum.

Baba Eren bunlara lakap takıyormuş. 'Şöhretli isimlerinizi kapıda bırakın' diyormuş. Kadir'e 'Derviş' lakabını takmış. Kediciklerin bir değişik versiyonu.

Baba Eren saatlerce içiyormuş. Ünlülerden bağış talep ediyormuş. Ellerinde olabildiğince ünlü olsun istiyormuş.

Ünlülere emir veriyormuş. Neslihan Atagül 'Sefirin Kızı' dizisinden Baba Eren'in talimatıyla ayrılmış... Tarikat denilen şeyin özeti bu." ifadelerini kullandı.


Kadir Doğulu - Neslihan Atagül gerçeğini açıkladılar! Detaylar çok 'derin' çıktı - Resim : 4