Kerem Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan açıklaması! Aşk mı, arkadaşlık mı?

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, Yeditepe Üniversitesi’nde bir söyleşiye katıldı.

Kerem Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan açıklaması! Aşk mı, arkadaşlık mı?

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre etkinlik öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kerem Bürsin, "Yaptığımız işlerle alakalı güzel sorular gelecek. Güzel bir söyleşi bizi bekliyor" dedi.


Kerem Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan açıklaması! Aşk mı, arkadaşlık mı?


"YENİ PROJELER VAR"

Kerem Bürsin, basın mensuplarının rol aldığı dizinin erken final yapmasıyla ilgili sorularına, "Bir programlama hatası oldu. Daha iyi olabilir miydi? Tabii ki olabilirdi" şeklinde cevap verdi.



Kerem Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan açıklaması! Aşk mı, arkadaşlık mı? - Resim : 2


Yeni projelere yoğunlaştığını dile getiren Bürsin, "Tatil yok. Yeni projeler ve bir takım yurt dışı işleri var" şeklinde konuştu.

"İNSAN PSİKOLOJİSİNİ ALTÜST EDİYOR"

Sosyal medya ile ilgili sıkıntıları dile getiren oyuncu, "Sosyal medya bağımlılığım yok. Yaşadığım hayat sosyal medyayı o kadar çok içine aldı ki... Pozitif yanları da var, negatif yanları da var. Negatif yanları; insan psikolojisini altüst ediyor. Gençlere çok bir faydası olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.


Kerem Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan açıklaması! Aşk mı, arkadaşlık mı? - Resim : 3


"İLİŞKİ YOK"

Bürsin, ayrıca son rol aldığı projedeki rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan ile hakkında çıkan aşk dedikodularına yanıt verdi.



Kerem Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan açıklaması! Aşk mı, arkadaşlık mı? - Resim : 4


Kerem Bürsin, "Hiç ilişki falan yok. Hafsanur, çok yakın arkadaşım. Onu çok seviyorum. Bir erkekle bir kadın yan yana gelince hemen bir ilişki durumu yakıştırılıyor" dedi.