Magazin kulislerini sallayan yasak aşk iddiası! Birlikte program yapıyorlar!

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında ekrana getirilen yasak aşk iddiası olay yarattı.

Magazin kulislerini sallayan yasak aşk iddiası! Birlikte program yapıyorlar!

"Ünlü bir televizyoncu bir spiker, ünlü bir araştırmacı gazeteci yazarla her ikisinin de evli olduğu bir konu var. Her iki taraftan da mecburi ayrılıklar geldi. Detayları söylediğimizde inanamayacaksınız." diyerek söze giren Bircan Bali, "Ne yaşandı ne taahhüt edildi bilmiyorum ama tarafların eşleri sustu" ifadelerini kullanarak şöyle konuştu:

"Hikaye şu ki bir hanımefendi program sunuyor. Hangi platformda olduğunu söylemeyeyim. Dijital de olabilir televizyon da olabilir. Bu hanımefendi evli ve kocasının soyadıyla iş yapıyor. Her sözüne 'Ben evli bir kadın olarak' diye de başlayıp böbürlenen bir hanımefendi.

Hatta kocasıyla aynı yerde iş yapıyorlar.

Bu hanımefendi bir kaç kişiyle program denedikten sonra tek başına yol almak istiyor. Tek başına yol aldıktan sonra bir partner seçiyor kendisine. Partner onunla iş yapmaya başlıyor.

Partner de evli araştırmacı / yazar... Daha çok spritüel konular. Birlikte program yaparlarken evlilikleri de sürüyor. Sonra aralarında yasak bir aşk başlıyor. Bu başlayan yasak aşkın neticesinde araştırmacı / yazar eşine yakalanıyor. Bir anda bu metresleri çok eleştiren sunucumuz metres konumuna düşüyor. Kadının eşi de duruma ayılıp, eşinden ayrılıyor.

Her iki tarafın da çocuğu var...

Şu anda beraber program yapmaya devam ediyorlar. Söylemezsem Olmaz izleyicisi kim olduğunu yakalmıştır."

Bircan Bali'nin sözleri üzerine Ebru Şancı'nın "Sen UFO'lara inanıyor musun?" sorusu ise merak uyandırdı.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! (VİDEO)