Mehmet Aslantuğ önce paylaştı, sonra sildi!

27 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı alan Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ, boşanma haberleriyle uzun bir süre magazin gündeminde yer aldı.

Mehmet Aslantuğ önce paylaştı, sonra sildi!

Can Aslantuğ adında bir evlatları olan ikili, geçen Mayıs ayında Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde görülen davada boşandı.


Mehmet Aslantuğ önce paylaştı, sonra sildi!


10 dakikada tek celsede biten evliliğin ardından her iki isim de sık sık magazin gündeminde yer aldı.


Mehmet Aslantuğ önce paylaştı, sonra sildi! - Resim : 2


Mahkemeye el ele giden çift herkesi bir kez daha şaşırtmıştı. Neden ayrıldıkları merak edilen çiftten Aslantuğ'un "Ben terk etmedim" açıklaması çok konuşulmuştu.


Mehmet Aslantuğ önce paylaştı, sonra sildi! - Resim : 3


Instagram hesabından bir video yayınlayarak boşanmasının ardından çıkan ihanet iddiasını kesin bir dille yalanlayan Mehmet Aslantuğ "Arzum yorulduğunu ve kendini bulmak istediğini söyleyerek, ayrı eve çıkmak istediğini söyledi. Sahiplendiğimi, üzerine titrediğimi zannettiğim belki de o titremede bunalttığımı görmediğim bu ilişkinin biricik kahramanına saygı duymak zorundaydım" demişti.



Mehmet Aslantuğ önce paylaştı, sonra sildi! - Resim : 4

TEK KİŞİLİK HAYATINI PAYLAŞTI

Takvim Gazetesi'nin haberine göre hayatında kimsenin olmadığını söyleyen Mehmet Aslantuğ 'tek kişilik' yaşamını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

ANINDA SİLDİ

Kendisine kahvaltı hazırlayan, gömleğine düğme diken, ütü yapan Aslantuğ, çok geçmeden Sezen Aksu'nun 'Vazgeçtim' şarkısı ile yaptığı paylaşımı yayından kaldırdı.



Mehmet Aslantuğ önce paylaştı, sonra sildi! - Resim : 5