Mehmet Aslantuğ'dan 'kendini acındırdı' yorumlarına yanıt!

Arzum Onan ile 27 yıllık evliliğini tek celsede bitire Mehmet Aslantuğ, kendisi hakkında 'ayrılık acısını atlatamadı' yazanlara cevap verdi.

Mehmet Aslantuğ'dan 'kendini acındırdı' yorumlarına yanıt!

Ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ ile eski manken ve oyuncu Arzum Onan, 27 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandırdı.


Mehmet Aslantuğ'dan 'kendini acındırdı' yorumlarına yanıt!


Adliyeye el ele girdikleri görüntülerin basında yayılmasının ardından attıkları her adım olay olan ikiliden Aslantuğ, yine gündem olacak bir paylaşıma imza attı.


Mehmet Aslantuğ'dan 'kendini acındırdı' yorumlarına yanıt! - Resim : 2


Son olarak ‘Bekar hayatı’ notuyla yumurta kırdığı, dikiş diktiği ve ütü yaptığı anları paylaşan Aslantuğ, kısa bir süre sonra silmişti.



Mehmet Aslantuğ'dan 'kendini acındırdı' yorumlarına yanıt! - Resim : 3


Hakkında ‘kendini acındırdı’ ve ‘ayrılık acısını atlatamadı yazık’ şeklinde yorumlarla karşı karşıya kalan ünlü oyuncu, Instagram hesabından cevap verdi.

‘KENDİMİ ACINDIRACAK KAFADA MIYIM?’

Mehmet Aslantuğ, lüks teknesini boyarken çekilmiş bir kareyi Instagram hesabından paylaştı. Aslantuğ, ‘kendini acındırdı’ ve ‘ayrılık acısını atlatamadı, yazık’ şeklinde yorum yapanlara şunları yazdı: "Ah benim tatlı dilli magazinci kardeşim. İki yumurta kırıp, iki gömlek ütüleme paylaştım diye, acındıracak bir kafada mıyım sanırsın. Yıllar önce bir söyleşide; 'Hiçbir kadın, geleceğini; bir adamın aşkına, samimiyetine, vicdanına, sonunda bir gün aklının karışmasına bırakmamalı. Muasır medeniyet başka türlü inşa edilemez' diyen biri olarak aynı yerdeyim ve tam da bu nedenle temsil etmeye çalıştığı duyguları kendi ilişkisi üzerinden haksızca çelmelenen bir adamın sesiyim."



Mehmet Aslantuğ'dan 'kendini acındırdı' yorumlarına yanıt! - Resim : 4


‘GIYBETLE NEYİ ONARMIŞ OLUYORSUN’


Ünlü oyuncu paylaşımının devamında ise şu sözlere imza attı: "Birçok izleyici, mütecavizine aşık rollerden de ilham alabilir ama ben o rolün biricik meselesinin böyle bir aşkı meşrulaştırmak değil, o aşkla savaşmak olduğuna inanlardanım. Çoğu insan için önemli olan konfor alanlarını kaybetmemek olabilir ama ben onları yok sayarak yürüyorum. Ah be kuzum, bırak aşkı, toplumu onarmak için az çok sözüm / emeğim var, sen bu açığa gıybet muhabbetiyle neyi onarmış oluyorsun?"