Mösyö Arto'nun bu sözleri kime?

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programına birlikte devam eden Bircan Bali ve Arto, oyuncular Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz arasında yaşanan kavgayı yorumlarken göndermelerde mi bulundu?

Mösyö Arto'nun bu sözleri kime?

Alperen Duymaz ile Aslı Melisa Pamuk'un rol aldıkları "Ego" dizisinin setinde kavga ettikleri haberleri gündeme gelmişti.

Yaşanan tartışma sonrası Melisa Aslı Pamuk'u sosyal medyadan takipten çıkaran Alperen Duymaz, konu hakkında açıklama yaparak Pamuk'un sete geç çıkıp ekibi beklettiğini ve bu yüzden tartıştıklarını; bu tartışmanın sonucunda Melisa Aslı Pamuk'un kendisine küfrederek seti terk ettiğini söylemişti.

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Arto ve Bircan Bali bu haberi yorumlarken Arto "Görüntüsü hep prenses gibidir. Gün yüzü görmemiş küfürleri eden birisidir mesela. Hiç küfür etmez gibi görünür. Muhtemelen yurtdışında da okumuştur o. Ne aşağılık küfürler edebileceğini hayal edemezsiniz. Gördüğünüz o resimler gerçek değil. Susuluyorsa sadece kibarlıktan. O borderline. Bizim de bir borderline'ımız var. Bunu konuşmamız lazım mutlaka." şeklinde ilginç yorumlarda bulundu.

Bircan Bali, "İstersem konuşurum" derken Arto, "Onun belki yapımcısı, sahibi kolluyordur ondandır. İstediğinde geç geliyor, istediğinde geç gidiyor" yorumunu yaptı.

Bali ise "Hiç bir yapımcı hiçbir kimseye asla böyle bir şey yapmaz. Ne demek yapımcı birilerini koruyacak? Oyuncu da en az setteki eleman kadar eleman. Ekran önü de ekran arkası da..." deyince Arto'da "O zaman Melisa her zaman ki gibi hayalperest" ifadesini kullandı.

Bircan Bali ise "Melisa'ya o kadar yüklenmeyelim. Gerçekte Melisa'yı dinleyelim" dedi.

Arto, "Alperen'in gizli kayıtları var mıdır acaba? Ondan mı bu kadar kudretli zannediyor kendisini?" sorusunu yöneltince Bali, "Yok o kadar hastalıklı bir şey olduğunu düşünmüyorum" yanıtını verdi.

Bircan Bali "Melisacığım toplu iş yapıyorsan kurallara uymak zorundasın" mesajını gönderince Arto, "Gitmesi gereken gidecek. Melisa mı vardı bugüne kadar? Nereye çıkabiliyordu? Hangi sahnede çalıştı?" dedi.

"MELİSA'M SANA SÖYLÜYORUM, SEREN'İM SEN ANLA" MI?

Arto ve Bircan Bali'nin imalı yorumları kendisine mobbing uygulandığını iddia eden Seren Seren Serengil'e gönderme olup olmadığı merak uyandırdı...