Müge ve Gülşen'den İbrahim Tatlıses'e sert tepki

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın düğünü öncesinde yaptığı açıklamalar usta gazeteciler Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt'ın tepkisini çekti.

Müge ve Gülşen'den İbrahim Tatlıses'e sert tepki

Şarkıcı Dilan Çıtak, sekiz yıldır birlikte olduğu sevgilisi Levent Dörter ile dün akşam dünyaevine girdi.

Müge ve Gülşen'den İbrahim Tatlıses'e sert tepki

Dilan Çıtak'ın babası İbrahim Tatlıses'in düğün öncesi gittiği berber çıkışında "Benim kızımın resmini gördünüz mü bacağı açık? Göremezsiniz. Öyle biri değil. Onla bunla gördünüz mü, duydunuz mu?" şeklinde konuşması usta gazeteciler Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Salt'ı kızdırdı.

 

Usta gazeteciler TV8'de beğeniyle izlenen programlarında tepkilerini şu ifadelerle gösterdi: "Bacağı açmak mı iyi kız, kötü kız olmak? En yakın dostum dediği insanların dekoltesi de var bacağı da açık. Yakın dostu Hülya Avşar geliyor aklımıza... En yakın dostu kötü bir kadın mı oluyor yani? Dilan nişanında derin yırtmaçlı bir elbise giydi. Kötü bir kız mı oldu? Bazı ünlüler çocukları söz konusu olduğunda köpürüyor. Kendi hayatlarına baktığımızda belki çocuk da o hatalardan geçecek veya geçmeyecek. İyi kızdır, birileriyle adı çıkmadı. Birileriyle adı çıksa kötü kız mı oluyor? Bunu söyleyen de İbrahim Tatlıses. Adının çıkmadığı insan kalmadı. Bu kızı 23 yıl boyunca yok saydı. 23 yıl aslanlar gibi mücadele ettiği için iyi kız. Adının biriyle çıkıp çıkmadığı, yırtmacı giyip giymediği için değil... İbrahim Tatlıses bazen birşeyler söylüyor o laflar yanlış yerlere gidiyor..."