Oğuzhan Koç alyansı çıkardı! Pınar Eliçe: "Gidişatı iyi görmüyorum!"

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in evliklerinde sorun yaşadıkları haberleri gündemdeki yerini koruyor.

Oğuzhan Koç alyansı çıkardı! Pınar Eliçe: "Gidişatı iyi görmüyorum!"

Müzisyen Oğuzhan Koç, oyuncu eşi Demet Özdemir'le evliklerinde sorun yaşadıkları haberleriyle ilgili konuşarak, "Her şey yolunda arkadaşlar. Nereden çıkıyor bunlar anlamıyorum" demişti.

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının haberine göre Demet Özdemir'in, geçtiğimiz hafta konuk olduğu lansmanda yüzüğünü takmamış olması dikkatlerden kaçmamıştı.

Özdemir evliliğiyle ilgili sorulara "Bir çok şey yazılıyor. Bugünün büyüsü ve güzelliğiyle bu konuyu kapatalım" yanıtını vererek konuşmak istememişti.

Bu gelişmenin ardından Oğuzhan Koç'un da evlilik yüzüğünü çıkardığı dikkatlerden kaçmadı.

Oğuzhan Koç alyansı çıkardı! Pınar Eliçe: "Gidişatı iyi görmüyorum!"



Bu gelişmeye ilişkin yorum yapan Pınar Eliçe, "Ben Demet Özdemir'in diziden ötürü yüzük takmadığını düşünmüştüm ama Oğuzhan'ın da takmadığını görünce çok şaşırdım. Temennimiz evliliklerinin bitmesi yönünde olamaz. Her zaman için evlilik kurumuna ve yuvaya saygımız var ama öyle zannediyorum ki gidişat pek pozitif yolda ilerlemiyor. Ben buradan her an bir ayrılık haberi bekliyorum. Bu işin sihri bitti... Ben bu evliliğin samimiyetine hiç inanmadım. Hep proje evlilik gibi geldi bana. Demet, Oğuzhan'ı daha çok sevdi." ifadelerini kullandı.