Oyuncu Biran Damla Yılmaz nasıl sosyal medya mağduru oldu?

Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, kendisine ulaşmak için babaannesi ve hayatını kaybeden dedesinin hesaplarını kullanan hayranlarına isyan etti.

Oyuncu Biran Damla Yılmaz nasıl sosyal medya mağduru oldu?

Son olarak final yapan "Yasak Elma" isimli dizide rol alan Biran Damla Yılmaz, numarasını bulmak için merhum dedesi adına hesap açan ve babaannesinin hesabını hackleyen fanlarının yaptıklarını öğrenince şoke oldu.


Oyuncu Biran Damla Yılmaz nasıl sosyal medya mağduru oldu?


Bazı takıntılı hayranları Yılmaz’ın babaannesi ve dedesiymiş gibi yakın dostlarına ve diğer akrabalarına mesaj atıp “Torunumun numarasını kaybettim, bana gönderir misin?” diye sormaya başladı.


Oyuncu Biran Damla Yılmaz nasıl sosyal medya mağduru oldu? - Resim : 2


Bu duruma çok şaşıran ve üzülen Yılmaz, şu mesajı paylaşarak duruma isyan etti:

“Böyle etrafındaki insanların numaramı vesaire sorulmasına bu zamana kadar hep sustum, sorgulamadım ama yani babaannemin hesabını hack’leyip numaramı oradan bulmaya çalışmak… Hani onu da geçtim, rahmetli dedemin adına hesap açıp akrabalarıma yazmak nedir ya? Bu zamana kadar iyi veya kötü kimsenin yazdığına çizdiğine en ufak bir şey demedim ama yapmayın rica ediyorum. İnsanların acıları ile oynayacak kadar ileri gitmeyin! Bırakınbizim de özelimiz olsun… Sadece biraz olsun saygı istiyorum bu kadar…”


Oyuncu Biran Damla Yılmaz nasıl sosyal medya mağduru oldu? - Resim : 3