Özcan Deniz ve Oğuzhan Koç neden 'Prestij Meselesi'nin galasına katılmadı?

Özcan Deniz, kendi hikayesinin anlatıldığı Prestij Meselesi filminin galasına katılmadı. Öte yandan filmde rol alan Eser Yenenler'in yakın arkadaşı Oğuzhan Koç'ta galaya katılmayan ünlü isimlerdendi.

Özcan Deniz ve Oğuzhan Koç neden 'Prestij Meselesi'nin galasına katılmadı?

Özcan Deniz, İranlı modacı Samar Dadgar ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Hamile olduğu iddia edilen Dadgar ile kısa bir Dubai tatilinden sonra İstanbul'a dönen Deniz'in, kendi hikayesinin anlatıldığı Prestij Meselesi filminin galasına katılması bekleniyordu.

Mahsun Kırmızıgül ve Haluk Levent ile hikayesinin anlatıldığı filminin galasına katılmayan Deniz, Instagram hesabından açıklama yaptı.

Özcan Deniz açıklamasında, "Bugün galada olamadığım için çok üzgünüm.3 Şubat cuma günü vizyon yolculuğuna başlayacak olan, bu yılın en beklenilen filmi Prestij Meselesi ve sevgili dostum Mahsun Kırmızıgül'e başarılı bir vizyon yolculuğu diliyor ve şimdiden emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Özcan Deniz ve Oğuzhan Koç neden 'Prestij Meselesi'nin galasına katılmadı?


Öte yandan filmde rol alan Eser Yenenler'in yakın arkadaşı Oğuzhan Koç'ta galaya katılmadı.

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programının haberine göre Koç, davetliler arasında eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin olduğu için galaya katılmadı.

Özcan Deniz ve Oğuzhan Koç neden 'Prestij Meselesi'nin galasına katılmadı? - Resim : 2

Galaya eşi Demet Özdemir ile katılmayı planlayan Oğuzhan Koç, Tanrısevsin ile pişti olmak istemedi.