Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar bebek mi bekliyor?

Özcan Deniz'in kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar'ın paylaşımı akıllara ''Samar Dadgar hamile mi?'' sorusunu getirdi.

Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar bebek mi bekliyor?

Samar Dadgar iştahınının hayli açık olduğu anları Instagram hesabından takipçileri ile paylaşarak, "Her şeyi yiyesim var. Bir haftadır çoook yiyorum" notunu düştü.

Özcan Deniz'in genç sevgilisinin gündem olan bu paylaşımı; izlenme rekorları kıran "Beyaz Magazin" programında da ele alındı.

Usta televizyoncu Bilal Özbilge'nin yapımcılığı ve Didem Delen, Bilal Özcan ile Pınar Eliçe'nin muhteşem uyumlarıyla magazin gündemine yön veren "Beyaz Magazin" programında özellikle ses sanatçısı Pınar Eliçe; dobra ve samimi yorumlarıyla ses getiriyor...


 

Yayında hayli zayıf olan Samar Dadgar'ın belirginleşen karnına dikkat çekilirken; hayli iştahlı olması da manidar bulundu.

"ÖZCAN'IN MUTLULUĞU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Yeni yılın ilk saatlerinde Samar Dadgar'a evlenme teklifinde bulunan Özcan Deniz'in annesi Kadriye Deniz, konuyla ilgili ilk kez konuşmuştu.

"Müstakbel gelininizle tanıştınız mı?" sorusuna "Tanıştım tabii ki..." diye yanıt veren Deniz, "Özcan'ın mutluluğu benim için çok önemli. Bir yastığa baş koysunlar, başka bir yorum yapmayacağım." ifadelerini kullanmıştı.

Kadriye Deniz, daha sonra "Oğlunuzun evlenmesine sıcak bakıyor musunuz?" sorusuna ise şu yanıtı vermişti:

"Özcan da duysun bunu; evlenmesini istemiyorum. Bir tane çocuğu var. Kız arkadaşıyla mutluluklar diliyorum ama illa nikah masasına mı oturmak lazım? Belki böyle konuşmam kız arkadaşının gücüne gidebilir, bilmiyorum ama istemiyorum."