Özge Ulusoy'dan gözyaşlarına boğan paylaşım: "İyi geldin babam!"

Özge Ulusoy, babası Haydar Ulusoy'un kısa süre önce trafik kazası nedeniyle hayatını kaybetmesiyle tarifsiz bir acı yaşamıştı.

Özge Ulusoy'dan gözyaşlarına boğan paylaşım: "İyi geldin babam!"

Sorumluların gereken cezayı almaları için "Bu işin peşini bırakmayacağım" diyen ünlü model, dün duygusal bir paylaşım yaptı.


Özge Ulusoy'dan gözyaşlarına boğan paylaşım: "İyi geldin babam!"


Babasının kucağında çekilmiş küçüklük fotoğrafını paylaşan Özge Ulusoy, bu kareye "Dün çok ağladım. Ne güzel bir rüyaydı. İyi ki geldin" yazarak babasını rüyasında gördüğünü paylaştı.

Özge Ulusoy'a oldukça duygulanan takipçilerinden destek mesajları yağdı.

Olayın bir kaza değil cinayet olduğunu ileri süren Ulusoy, "Neden bir kazayı örtbas etmek isteyesiniz ki, adı üzerinde kaza, cinayet örtbas edilir" diyerek kazaya sebebiyet verdiği için tutuklanan şoförün çelişkili ifadeler verdiğini söylemişti.

Özge Ulusoy'dan gözyaşlarına boğan paylaşım: "İyi geldin babam!" - Resim : 2

Özge Ulusoy, kaza sonrası verilen ifadeler ve olay yeri krokisinin doğru olmadığını iddia etmişti.

"ARABAM ARABAM" DİYE AĞLADI İDDİASI!

Öte yandan sosyal medyadan da söylemlerine devam eden ünlü manken "Yoldan geçenler 'Arabam arabam' diye ağladığını söylüyorlar. Bırakın baş sağlığı dilemeyi babamı suçlayarak arabanın tamir masrafını da bizden mi isteyecekler acaba?" demişti.



Özge Ulusoy'dan gözyaşlarına boğan paylaşım: "İyi geldin babam!" - Resim : 3

"YALANLARINIZI PLANLADINIZ"

Üst üste sosyal medyadan paylaşımlar yapan ünlü manken kaza sonrası toplu halde konuşmaların yapıldığı fotoğrafı yayınlayarak, "Babam hastanede cansız yatarken siz arabanızın arkasında yalanlarınızı planlıyordunuz! Ölen kimsesiz sahipsiz bir insan ya da küçük bir çocuk olsaydı ne olacaktı?" diyerek plan yapıldığını yazmıştı.


Özge Ulusoy'dan gözyaşlarına boğan paylaşım: "İyi geldin babam!" - Resim : 4