Pınar Eliçe: "Çağla Şıkel yanlış anlaşılmaya hep müsait ve açık hedef"

Pınar Eliçe, "Beyaz Magazin" programında adı sürekli aşk dedikodularına karışan Çağla Şıkel hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Pınar Eliçe: "Çağla Şıkel yanlış anlaşılmaya hep müsait ve açık hedef"

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, iş insanı İzzet Antebi’yle sevgili olmuş ve bu ilişkinin ardından Antebi’nin eski eşi Didem Sarı’dan çok konuşulan bir hamle gelmişti.

Didem Sarı, İzzet Antebi’nin geçen yıl henüz kendisinden boşanmadan Çağla Şıkel’le aşk yaşamaya başladığını öne sürmüş ve DM mesajlarını ifşa etmişti.

Antebi ise Çağla Şıkel’le yazışmalarının boşanmanın ardından gerçekleştiğini ve hiçbir zaman bir ilişki yaşamadıklarını belirtti.

Çağla Şıkel'in adı bugünlerde de Zeynep Bastık'ın yeni boşandığı eşi Tolga Akış ile anılırken; "Beyaz Magazin" programında Pınar Eliçe çarpıcı yorumlarda bulundu:

 

 

"Aşk yaşamış, aşk evliliği yapmış iki tane de güzel çocuğu olmuş. Bu saatten sonra aşk uğruna körü körüne bir şeye bodoslama gireceğini düşünmüyorum. Şundan rahatsızım. Çağla'nın artık şu dedikodu kazanının içinden çıkması lazım. Bu şekilde çok aşırı gündeme geldi. Onla, mı bunla mı... Yanlış anlaşılmaya hep müsait ve açık hedef. Bunun nedenini de biraz kendine aramalı. Aşk yaşamak güzel, insani bir duygu. Aşka kendini kapatmasın. Güzel ve genç bir kadın"