Pınar Eliçe'den Hadise'ye sert sözler: "İnsani özelliğini kaybetmiş"

"Beyaz Magazin" programına Pınar Eliçe'nin Hadise ile ilgili yorumları damga vurdu.

Pınar Eliçe'den Hadise'ye sert sözler: "İnsani özelliğini kaybetmiş"

Usta televizyoncu Bilal Özbilge'nin yapımcılığı ve Didem Delen, Bilal Özcan ile Pınar Eliçe'nin muhteşem uyumlarıyla magazin gündemine yön veren "Beyaz Magazin" programında özellikle ses sanatçısı Pınar Eliçe; dobra ve samimi yorumlarıyla ses getiriyor...

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü nedeniyle gerçekleşen 'Kız çocukları dünyayı değiştirir' başlıklı konferansa katılan ve geçtiğimiz günlerde Mehmet Dinçerler ile boşanan ünlü şarkıcı Hadise çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hadise, "Bana yapılan ataklar sonrası 'Neden bunu yaşıyorum?' demiyorum. Beni ezeceklerini zannediyorlar. Öyle bir şey yok. Ben güçleniyorum!" dedi.

Ünlü şarkıcı açıklaması ile sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Pınar Eliçe ise Hadise'nin konuşmalarının genelini samimiyetsiz bulduğunu ifade edererek şu sert yorumları yaptı:

"Samimi değil. Samimi bulmadım. Kendiyle çelişen sözler. Hiçbirimiz biyonik insanlar değiliz. Bizler robot değiliz. Hepimizin duyguları var ve insanız. O zaman insani özelliğini kaybetmiş Hadise. Bunu sorgularım ben. İnsanız, hata yapacağız... Duygularımız var. Hatalarından ders çıkaracaksın. 'Ben mükemmelim' derse Hadise ile ilgili düşüncelerim farklı olur. Yine tribüne oynadı..."