Pınar Eliçe'den Kadir Doğulu'ya çok sert sözler

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun erkek arkadaşlarıyla gittiği Çeşme'deki bir mekanda çekilmiş videoları, sosyal medyada soğuk duş etkisi yarattı.

Pınar Eliçe'den Kadir Doğulu'ya çok sert sözler

2016 yılında evlendiği Neslihan Atagül'e büyük bir aşkla bağlı olduğunu her fırsatta dile getiren Kadir Doğulu, dün herkesi şaşırttı.

Ünlü oyuncunun erkek arkadaşlarıyla gittiği Çeşme'deki bir mekanda çekilmiş videoları, sosyal medyada soğuk duş etkisi yarattı.


 

Kalabalığa aldırış etmeden gizemli bir güzelle samimi görüntüler sergileyen Kadir Doğulu'nun bu videoları üzerine gözler Neslihan Atagül'e çevrildi.

Kimileri ortada bir ihanetin olabileceğine dair yorum yaparken kimilerine göre ise ortada aldatma yoktu...

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Pınar Eliçe, "Duyduğuma göre birlikte rol aldıkları 'Gecenin Ucunda' dizisinin reytingleri iyi gitmemiş. Kadir'de o dizinin yapımcısıymış. Maddi olarak büyük bir kayıp yaşandığı söyleniyor. Bu durum ikisinin arasında gerilime yol açmış. Bu iddiaların gerçekliğini bilemem ama erkekler genelde hayatlarında bir şeyler iyi gitmediğinde kendilerini dağıtarak sorunlarının bittiğini düşünürler.

Sevdiğim bir söz var 'Ya olduğun gibi görün, Ya göründüğün gibi ol'. Kadir Doğulu benim kafamı karıştırdı. Böyle özlü sözler konuşan bir adamsın. Bu kadar kadına değer veren bir imaj çiziyorsun. Sen evli bir erkeksin. Evlisin! Hiç bir kadın bunu kaldıramaz. Sen bu kadar sevdiğini söylediğin eşine bunu yaşatma hakkına sahip değilsin. Sen evli bir erkeksin. Evli bir erkeğin adabı bu değil"